Aanbieders particulier geld lenen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!
Gewenst leenbedrag:
Indicatie netto maandinkomen:
Dienstverband:
Woonachtig in:
Type lening:

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Aanbieders particulier geld lenen zijn er genoeg. Dit is op zich geen wonder. Het aantal mensen dat niet langer in staat is om bij de bank te kunnen lenen, groeit gestaag. Wie geld nodig heeft en het zelf niet bezit, is doorgaans blij om een kredietverstrekker te vinden. Lenen bij een particulier initiatief zit dan ook in de lift. In Nederland zijn verschillende kredietverstrekkers actief. Lenen zonder bank lijkt meer dan ooit mogelijk. Wij hebben de belangrijkste aanbieders van dergelijke kredieten voor u op een rij gezet en gaan verder in op hun manier van werken, welke bedragen u er minimaal of maximaal kunt lenen, de looptijd van de lening, de gevraagde rente, hoelang het duur voor u een offerte krijgt en uw bedenktijd.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een zeer bekende kredietverstrekker die al jarenlang in Nederland actief is. Net daarom is het goed om deze organisatie even onder de loep te nemen. Deze dienstverlener biedt zijn klanten veel meer aan dan lenen zonder bank. Hier kunt u ook sparen, beleggen, een verzekering nemen, een creditcard aanvragen en sparen voor uw pensioen. Los daarvan is Nationale Nederlanden ook een hypotheekverstrekker. Wij spitsen ons in dit artikel toe op het aspect lenen zonder bank.

Bedragen die u kunt lenen bij NN

Bij Nationale Nederlanden hebt u de keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. De bedragen die u kunt lenen zijn afhankelijk van de keuze van de soort van lening of krediet.

Doorlopend krediet

Het minimale bedrag voor een doorlopend krediet bedraagt hier €2.500. Het maximale bedrag dat u met deze formule kunt lenen is €50.000.

Looptijd van de lening

De looptijd van de lening kan bij deze kredietverstrekker variëren tussen 56 en 66 maanden. De variabele looptijd is trouwens een kenmerk van het doorlopend krediet.

Rente

Afhankelijk van het geleende bedrag varieert de rente bij een doorlopend krediet van 4,5% tot 10,5%. Deze rente is variabel.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerte voor een doorlopend krediet kan online worden aangevraagd. De wachttijd hiervoor wordt niet vermeld op de site van NN.

Bedenktijd:

De bedenktijd wordt niet vermeld.

Persoonlijke lening

Het minimale bedrag voor een persoonlijk krediet bedraagt €5000. Het maximale bedrag dat u op deze manier kunt opnemen, bedraagt €50.000

Looptijd persoonlijke lening bij NN

De looptijd is vast en kan variëren tussen 6 maanden en 120 maanden, afhankelijk van het geleende bedrag.

Te betalen rente

De te betalen rente is vast. Ze is enkel afhankelijk van het te betalen bedrag. Bij NN varieert de rente op deze manier tussen 4,8% en 9%.

Wachttijd offerteaanvraag

Deze wordt niet vermeld op de website van NN.

Bedenktijd:

Hier konden we geen informatie over vinden op de website van NN.

Findio

Findio is een kredietverstrekker die zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet aanbiedt aan de particuliere consument. De bedragen die u hier kunt lenen zijn afhankelijk van de door u gekozen formule.

Doorlopend krediet

Het minimale bedrag dat u kunt lenen met een doorlopend krediet van Findio bedraagt €5000. Het maximale bedrag werd vastgesteld op €75.000.

Looptijd van de lening

De looptijd van een doorlopend krediet bij Findio bedraagt voor alle bedragen 72 maanden.

Rente

Bij een doorlopend krediet is de rente de facto variabel. Het percentage kan variëren tussen 4,9 en 6,6%.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij Findio gebeurt de offerteaanvraag online. Er wordt aangegeven dat uw informatie moet gecheckt worden voor u het geleende bedrag op uw rekening krijgt gestort. Hoe lang deze termijn kan duren, wordt niet aangegeven.

Bedenktijd:

Findio hanteert een bedenktijd van 30 dagen.

Persoonlijke lening

Het minimale bedrag dat u kunt lenen met een persoonlijk krediet bij Findio bedraagt €5000. Het maximale bedrag werd vastgesteld op €75.000.

Looptijd van de lening

De looptijd van een persoonlijke lening bij Findio bedraagt 72 maanden.

Te betalen rente

Het rentepercentage bij een persoonlijke lening is altijd vast. Bij Findio is dit enkel afhankelijk van het geleende bedrag. Het vaste rentepercentage varieert op die manier tussen 4,5 en 6,1%.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij Findio gebeurt de offerteaanvraag ook voor een persoonlijke lening online. Er wordt aangegeven dat uw informatie moet worden gecheckt voor u het geleende bedrag op uw rekening krijgt gestort. Hoe lang deze termijn kan duren, wordt niet aangegeven.

Bedenktijd:

Findio hanteert een bedenktijd van 30 dagen, ook bij een persoonlijke lening.

Kredietspotter

Kredietspotter biedt zowel de persoonlijke lening als een doorlopend krediet aan particuliere consumenten.

Doorlopend krediet

De bedragen die u van deze kredietverstrekker kunt lenen, zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw inkomen. Bedragen worden op de website niet genoemd, maar u kunt deze berekenen aan de hand van een online calculator aangeboden door Kredietspotter.

Looptijd van het krediet

De looptijd van een doorlopend krediet bij Kredietspotter bedraagt 56 maanden.

Te betalen rente

De rente van een doorlopend krediet bij Kredietspotter is variabel. De minimale rente bedraagt 4,4% op jaarbasis, maar de maximale rente wordt hier niet aangegeven.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag bij Kredietspotter gebeurt online. Een termijn waarbinnen antwoord kan worden verwacht op basis van uw gegevens, wordt niet vermeld.

Bedenktijd

Bij Kredietspotter hebben we geen informatie gevonden over een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Looptijd van de lening

De looptijd van een persoonlijke lening bij Kredietspotter bedraagt 56 maanden.

Te betalen rente

De rente die u betaalt voor een persoonlijke lening bij Kredietspotter is variabel. De minimale rente bedraagt 4,4% op jaarbasis, maar de maximale rente wordt hier niet aangegeven.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag voor een persoonlijke lening bij Kredietspotter gebeurt online. Een termijn waarbinnen antwoord kan worden verwacht op basis van uw gegevens, wordt niet vermeld.

Bedenktijd

Bij Kredietspotter hebben we geen informatie gevonden over een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

A-Krediet

A-Krediet is een kredietverstrekker die verschillende soorten kredietproducten en leningen aanbiedt aan de consument. U kunt hier de volgende soorten van leningen en kredieten aangaan: een doorlopend krediet, persoonlijke lening, het eigen woning krediet, een restschuldfinanciering, een financial lease of een creditcard. De diensten van A-Krediet zijn bovendien niet beperkt tot leningen en kredietproducten. Hier kunt u ook terecht voor verzekeringen.

Bedragen die u kunt lenen bij A-krediet

Op de site van A-Krediet vindt u meteen een aanvraagformulier waarop u zelf een te lenen bedrag kunt invullen. De bedragen die u hier kunt lenen, vindt u verder op de site terug.

Persoonlijke lening

Het minimale bedrag voor een persoonlijke lening bij A-krediet bedraagt €5000. Het maximale bedrag dat u kunt lenen bedraagt hier €100.000.

Looptijd van de lening

Bij A-Krediet kan de looptijd van een lening variëren van 56 tot 58 maanden voor een persoonlijk krediet.

Te betalen rente

Bij A-Krediet belooft met de consument een minimale rente van 4,1% op jaarbasis voor een persoonlijke lening.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag voor een persoonlijke lening bij A-Krediet doet u online. Op het invulformulier vult u alle gegevens in die nodig zijn om een lening of krediet aan te vragen. U krijgt van deze kredietverstrekker binnen 24 uur antwoord op uw offerteaanvraag.

Bedenktijd

Bij A-Krediet wordt geen bedenktijd aangegeven voor het aangaan van een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Bij A-Krediet wordt veel informatie gegeven over wat een doorlopend krediet precies inhoudt. Het voordeel hiervan is dat de consument hierover goed wordt ingelicht. Het minimale bedrag dat u kunt lenen met een doorlopend krediet, bedraagt hier €5000 en het maximale bedrag werd bepaald op €75.000.

Te betalen rente

Zoals algemeen gebruikelijk is de rente op een doorlopend krediet variabel. Bij A-krediet bedraagt de rente op een doorlopend krediet minimaal 4,4%.

Looptijd van het krediet

Bij A-Krediet kan de looptijd variëren van 56 tot 58 maanden voor een doorlopend krediet.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag voor een doorlopend krediet bij A-Krediet doet u online. Op het invulformulier vult u alle gegevens in die nodig zijn om een lening of krediet aan te vragen. U krijgt van deze kredietverstrekker binnen 24 uur antwoord op uw offerteaanvraag.

Bedenktijd

Bij A-Krediet wordt geen bedenktijd aangegeven voor het aangaan van een persoonlijke lening. U doet er daarom goed aan om hiernaar te informeren.

Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij stelt zich zelf voor op zijn site als de specialist op gebied van geld lenen. Deze organisatie verklaart samen te werken met gespecialiseerde banken, waardoor zij een lagere rente kunnen aanbieden aan de consument.

Bedragen die u kunt lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij

Het minimale bedrag dat u kunt lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij bedraagt €2.500. Het maximale bedrag dat u hier kunt lenen is €150.000.

Te betalen rente

De Nederlandse Kredietmaatschappij verklaart de laagste rente aan te bieden. Deze bedraagt bij deze kredietverstrekker 4,1%. Andere instanties die een persoonlijk krediet aanbieden hanteren echter dezelfde lager rentevoet. De Nederlandse Kredietmaatschappij is dus niet de enige die deze rente hanteert.

Looptijd krediet of lening

Voor een persoonlijke lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij bedraagt de minimale looptijd 12 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.

In geval van een doorlopend krediet bij de Nederlandse Kredietmaatschappij bedraagt de minimale looptijd 57 maanden. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames van geld.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij vraagt u uw offerte online aan. Hierbij kunt u aangeven of u een nieuwe lening wilt aangaan, een lening wilt oversluiten of een nieuwe lening wilt combineren met het oversluiten van een bestaande lening. Na het invullen van het formulier wordt uw aanvraag direct behandeld. Binnen twee dagen staat het geld op uw rekening. U moet er wel mee rekening houden dat de Nederlandse Kredietmaatschappij vraagt om aan te geven of u een negatieve BKR notering hebt.

Bedenktijd

Wij vonden geen informatie rond enige bedenktijd op de site van de Nederlandse Kredietmaatschappij.

Nederlands Kredietcollectief

Bij Nederlands Kredietcollectief kunt u terecht voor zowel een persoonlijke lening als voor een doorlopend krediet. De site van deze kredietverstrekker geeft zeer duidelijk aan wat het verschil is tussen de beide kredietvormen. Zodoende kan daar al geen misverstand over verstaan. Bovendien kunt u bij Nederlands Kredietcollectief aan een BKR toetsing verwachten.

Persoonlijke lening

Voor een persoonlijk krediet kunt u bij Nederlands Kredietcollectief terecht voor een minimaal bedrag van €2500 en maximaal voor een bedrag van €75.000.

Te betalen rente

De rente voor een persoonlijk krediet is bij Nederlands Kredietcollectief al mogelijk vanaf 4,1%. Ook deze kredietverstrekker biedt dus de laagst mogelijke rente aan. Afhankelijk van de looptijd en het geleende bedrag kan deze rente hoger zijn.

Looptijd persoonlijk krediet

De looptijd voor een persoonlijke lening kan bij Nederlands Kredietcollectief variëren van 6 maanden tot 180 maanden.

Wachttijd offerteaanvraag

Informatie over de wachttijd na de offerteaanvraag vonden we op de website van Nederlands Kredietcollectief niet terug.

Bedenktijd

Op de website van Nederlands Kredietcollectief vonden wij geen informatie terug betreffende een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Voor een doorlopend krediet kunt u bij Nederlands Kredietcollectief terecht voor een minimaal bedrag van €2500 en maximaal voor bedragen van €75.000.

Te betalen rente

Bij een doorlopend krediet bij Nederlands Kredietcollectief is de rente variabel.

Looptijd

Gezien het over een doorlopend krediet gaat is de looptijd eveneens variabel. Boven- en ondergrenzen worden op de website van het Nederlands Kredietcollectief niet aangegeven.

Wachttijd offerteaanvraag

Informatie over de wachttijd na de offerteaanvraag vonden we op de website van Nederlands Kredietcollectief niet terug. Deze kredietverstrekker voert wel een BKR-toetsing uit.

Bedenktijd

Bij Nederlands Kredietcollectief vonden we voor een doorlopend krediet geen informatie over een mogelijke bedenktijd voor het aangaan van een krediet.

Ferratum

Ferratum is een kredietverstrekker die opereert vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar werkzaam is op de Nederlandse markt. Deze financiële dienstverlener biedt een vorm van lenen zonder bank aan. Ferratum biedt minileningen aan. De bedragen die je hier kunt lenen variëren tussen €100 en €1500.

Te betalen rente

De rente die u bij Ferratum betaalt over een relatief klein bedrag bedraagt 13,99%. Dit is zeer hoog in vergelijking met reguliere Nederlandse kredietverstrekkers.

Looptijd minilening

De looptijd van een minilening bij Ferratum bedraagt 62 dagen.

Wachttijd offerteaanvraag

De wachttijd van een offerteaanvraag bij Ferratum is kort. Dit bedrijf voert geen BKR-toetsing uit. Het geld dat u leende, wordt binnen 24 uur op uw rekening gestort.

Bedenktijd

Op de website van Ferratum vonden wij geen informatie over een eventuele bedenktijd bij het aangaan van een minilening.

Saldodipje

Saldodipje is een bekende aanbieder van minileningen. De bedragen die u hier kunt lenen, zijn kleiner dan deze bij reguliere kredietverstrekkers. Het minimale bedrag dat u hier kunt opnemen, bedraagt €100. Maximaal kunt u €1500 lenen.

Te betalen rente

De rente die u bij Saldodipje betaalt over het geleende bedrag bedraagt 13,99%. Dit is merkelijk hoger dan bij een reguliere kredietverstrekker.

Looptijd minilening

De looptijd van een minilening bij Saldodipje is afhankelijk van uw mogelijkheden en het geleende bedragen. Zodoende kan de looptijd variëren van 15, 30, 45 of 62 dagen.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij een offerteaanvraag bij Saldodipje dient u een garantsteller voor de lening aan te duiden. Binnen 24 uur wordt over uw dossier een beslissing genomen. Is deze gunstig, dan ontvangt u het geleende bedrag binnen 24 uur op uw rekening.

Andere vormen van lenen zonder bank.

Crowdfunders zijn een ander alternatief om te lenen zonder bank. Crowdfunders zijn geen kredietverstrekker als dusdanig. Dit zijn aanbieders particulier geld lenen die willen investeren in uw persoonlijk of zakelijk project. Dit kan gebeuren uit sympathie, maar ook om dat zij geloven in het product of de dienst die u wilt ontwikkelen. Voorbeelden van crowdfunders die in Nederland erkend zijn door de Autoriteit Financiële Markten zijn: Lendico, Crosslend, Geld voor elkaar, Kapitaal op maat, Zencap, Kickstarter en Collin Crowdfund.

Forum voor Particulier geld lenen

De website particulier-geld-lenen.nl stelt zich voor als de marktplaats voor particulier geld lenen & geld lenen zonder bank. Deze site biedt ook een forum aan waar je als particulier vragen kunt stellen over geld lenen. Vele posters zijn mensen die dringend op zoek zijn naar geld om te lenen bij een eerlijk persoon of instantie. Los daarvan worden hier ook topics behandeld zoals wat te doen bij schulden, schuldsanering, lenen als u al schulden hebt en het verschil tussen verschillende kredietvormen.

PGL Support

Door PGL Support

Hallo, ik ben een van de moderators van dit forum.

15 juni 2017 11:07

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments