Aanbieders particulier geld lenen zijn er genoeg. Dit is op zich geen wonder. Het aantal mensen dat niet langer in staat is om bij de bank te kunnen lenen, groeit gestaag. Wie geld nodig heeft en het zelf niet bezit, is doorgaans blij om een kredietverstrekker te vinden. Lenen bij een particulier initiatief zit dan ook in de lift. In Nederland zijn verschillende kredietverstrekkers actief. Lenen zonder bank lijkt meer dan ooit mogelijk. Wij hebben de belangrijkste aanbieders van dergelijke kredieten voor u op een rij gezet en gaan verder in op hun manier van werken, welke bedragen u er minimaal of maximaal kunt lenen, de looptijd van de lening, de gevraagde rente, hoelang het duur voor u een offerte krijgt en uw bedenktijd.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een zeer bekende kredietverstrekker die al jarenlang in Nederland actief is. Net daarom is het goed om deze organisatie even onder de loep te nemen. Deze dienstverlener biedt zijn klanten veel meer aan dan lenen zonder bank. Hier kunt u ook sparen, beleggen, een verzekering nemen, een creditcard aanvragen en sparen voor uw pensioen. Los daarvan is Nationale Nederlanden ook een hypotheekverstrekker. Wij spitsen ons in dit artikel toe op het aspect lenen zonder bank.

Bedragen die u kunt lenen bij NN

Bij Nationale Nederlanden hebt u de keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. De bedragen die u kunt lenen zijn afhankelijk van de keuze van de soort van lening of krediet.

Doorlopend krediet

Het minimale bedrag voor een doorlopend krediet bedraagt hier €2.500. Het maximale bedrag dat u met deze formule kunt lenen is €50.000.

Looptijd van de lening

De looptijd van de lening kan bij deze kredietverstrekker variëren tussen 56 en 66 maanden. De variabele looptijd is trouwens een kenmerk van het doorlopend krediet.

Rente

Afhankelijk van het geleende bedrag varieert de rente bij een doorlopend krediet van 4,5% tot 10,5%. Deze rente is variabel.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerte voor een doorlopend krediet kan online worden aangevraagd. De wachttijd hiervoor wordt niet vermeld op de site van NN.

Bedenktijd:

De bedenktijd wordt niet vermeld.

Persoonlijke lening

Het minimale bedrag voor een persoonlijk krediet bedraagt €5000. Het maximale bedrag dat u op deze manier kunt opnemen, bedraagt €50.000

Looptijd persoonlijke lening bij NN

De looptijd is vast en kan variëren tussen 6 maanden en 120 maanden, afhankelijk van het geleende bedrag.

Te betalen rente

De te betalen rente is vast. Ze is enkel afhankelijk van het te betalen bedrag. Bij NN varieert de rente op deze manier tussen 4,8% en 9%.

Wachttijd offerteaanvraag

Deze wordt niet vermeld op de website van NN.

Bedenktijd:

Hier konden we geen informatie over vinden op de website van NN.

Findio

Findio is een kredietverstrekker die zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet aanbiedt aan de particuliere consument. De bedragen die u hier kunt lenen zijn afhankelijk van de door u gekozen formule.

Doorlopend krediet

Het minimale bedrag dat u kunt lenen met een doorlopend krediet van Findio bedraagt €5000. Het maximale bedrag werd vastgesteld op €75.000.

Looptijd van de lening

De looptijd van een doorlopend krediet bij Findio bedraagt voor alle bedragen 72 maanden.

Rente

Bij een doorlopend krediet is de rente de facto variabel. Het percentage kan variëren tussen 4,9 en 6,6%.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij Findio gebeurt de offerteaanvraag online. Er wordt aangegeven dat uw informatie moet gecheckt worden voor u het geleende bedrag op uw rekening krijgt gestort. Hoe lang deze termijn kan duren, wordt niet aangegeven.

Bedenktijd:

Findio hanteert een bedenktijd van 30 dagen.

Persoonlijke lening

Het minimale bedrag dat u kunt lenen met een persoonlijk krediet bij Findio bedraagt €5000. Het maximale bedrag werd vastgesteld op €75.000.

Looptijd van de lening

De looptijd van een persoonlijke lening bij Findio bedraagt 72 maanden.

Te betalen rente

Het rentepercentage bij een persoonlijke lening is altijd vast. Bij Findio is dit enkel afhankelijk van het geleende bedrag. Het vaste rentepercentage varieert op die manier tussen 4,5 en 6,1%.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij Findio gebeurt de offerteaanvraag ook voor een persoonlijke lening online. Er wordt aangegeven dat uw informatie moet worden gecheckt voor u het geleende bedrag op uw rekening krijgt gestort. Hoe lang deze termijn kan duren, wordt niet aangegeven.

Bedenktijd:

Findio hanteert een bedenktijd van 30 dagen, ook bij een persoonlijke lening.

Kredietspotter

Kredietspotter biedt zowel de persoonlijke lening als een doorlopend krediet aan particuliere consumenten.

Doorlopend krediet

De bedragen die u van deze kredietverstrekker kunt lenen, zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw inkomen. Bedragen worden op de website niet genoemd, maar u kunt deze berekenen aan de hand van een online calculator aangeboden door Kredietspotter.

Looptijd van het krediet

De looptijd van een doorlopend krediet bij Kredietspotter bedraagt 56 maanden.

Te betalen rente

De rente van een doorlopend krediet bij Kredietspotter is variabel. De minimale rente bedraagt 4,4% op jaarbasis, maar de maximale rente wordt hier niet aangegeven.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag bij Kredietspotter gebeurt online. Een termijn waarbinnen antwoord kan worden verwacht op basis van uw gegevens, wordt niet vermeld.

Bedenktijd

Bij Kredietspotter hebben we geen informatie gevonden over een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Looptijd van de lening

De looptijd van een persoonlijke lening bij Kredietspotter bedraagt 56 maanden.

Te betalen rente

De rente die u betaalt voor een persoonlijke lening bij Kredietspotter is variabel. De minimale rente bedraagt 4,4% op jaarbasis, maar de maximale rente wordt hier niet aangegeven.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag voor een persoonlijke lening bij Kredietspotter gebeurt online. Een termijn waarbinnen antwoord kan worden verwacht op basis van uw gegevens, wordt niet vermeld.

Bedenktijd

Bij Kredietspotter hebben we geen informatie gevonden over een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

A-Krediet

A-Krediet is een kredietverstrekker die verschillende soorten kredietproducten en leningen aanbiedt aan de consument. U kunt hier de volgende soorten van leningen en kredieten aangaan: een doorlopend krediet, persoonlijke lening, het eigen woning krediet, een restschuldfinanciering, een financial lease of een creditcard. De diensten van A-Krediet zijn bovendien niet beperkt tot leningen en kredietproducten. Hier kunt u ook terecht voor verzekeringen.

Bedragen die u kunt lenen bij A-krediet

Op de site van A-Krediet vindt u meteen een aanvraagformulier waarop u zelf een te lenen bedrag kunt invullen. De bedragen die u hier kunt lenen, vindt u verder op de site terug.

Persoonlijke lening

Het minimale bedrag voor een persoonlijke lening bij A-krediet bedraagt €5000. Het maximale bedrag dat u kunt lenen bedraagt hier €100.000.

Looptijd van de lening

Bij A-Krediet kan de looptijd van een lening variëren van 56 tot 58 maanden voor een persoonlijk krediet.

Te betalen rente

Bij A-Krediet belooft met de consument een minimale rente van 4,1% op jaarbasis voor een persoonlijke lening.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag voor een persoonlijke lening bij A-Krediet doet u online. Op het invulformulier vult u alle gegevens in die nodig zijn om een lening of krediet aan te vragen. U krijgt van deze kredietverstrekker binnen 24 uur antwoord op uw offerteaanvraag.

Bedenktijd

Bij A-Krediet wordt geen bedenktijd aangegeven voor het aangaan van een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Bij A-Krediet wordt veel informatie gegeven over wat een doorlopend krediet precies inhoudt. Het voordeel hiervan is dat de consument hierover goed wordt ingelicht. Het minimale bedrag dat u kunt lenen met een doorlopend krediet, bedraagt hier €5000 en het maximale bedrag werd bepaald op €75.000.

Te betalen rente

Zoals algemeen gebruikelijk is de rente op een doorlopend krediet variabel. Bij A-krediet bedraagt de rente op een doorlopend krediet minimaal 4,4%.

Looptijd van het krediet

Bij A-Krediet kan de looptijd variëren van 56 tot 58 maanden voor een doorlopend krediet.

Wachttijd offerteaanvraag

De offerteaanvraag voor een doorlopend krediet bij A-Krediet doet u online. Op het invulformulier vult u alle gegevens in die nodig zijn om een lening of krediet aan te vragen. U krijgt van deze kredietverstrekker binnen 24 uur antwoord op uw offerteaanvraag.

Bedenktijd

Bij A-Krediet wordt geen bedenktijd aangegeven voor het aangaan van een persoonlijke lening. U doet er daarom goed aan om hiernaar te informeren.

Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij stelt zich zelf voor op zijn site als de specialist op gebied van geld lenen. Deze organisatie verklaart samen te werken met gespecialiseerde banken, waardoor zij een lagere rente kunnen aanbieden aan de consument.

Bedragen die u kunt lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij

Het minimale bedrag dat u kunt lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij bedraagt €2.500. Het maximale bedrag dat u hier kunt lenen is €150.000.

Te betalen rente

De Nederlandse Kredietmaatschappij verklaart de laagste rente aan te bieden. Deze bedraagt bij deze kredietverstrekker 4,1%. Andere instanties die een persoonlijk krediet aanbieden hanteren echter dezelfde lager rentevoet. De Nederlandse Kredietmaatschappij is dus niet de enige die deze rente hanteert.

Looptijd krediet of lening

Voor een persoonlijke lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij bedraagt de minimale looptijd 12 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.

In geval van een doorlopend krediet bij de Nederlandse Kredietmaatschappij bedraagt de minimale looptijd 57 maanden. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames van geld.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij vraagt u uw offerte online aan. Hierbij kunt u aangeven of u een nieuwe lening wilt aangaan, een lening wilt oversluiten of een nieuwe lening wilt combineren met het oversluiten van een bestaande lening. Na het invullen van het formulier wordt uw aanvraag direct behandeld. Binnen twee dagen staat het geld op uw rekening. U moet er wel mee rekening houden dat de Nederlandse Kredietmaatschappij vraagt om aan te geven of u een negatieve BKR notering hebt.

Bedenktijd

Wij vonden geen informatie rond enige bedenktijd op de site van de Nederlandse Kredietmaatschappij.

Nederlands Kredietcollectief

Bij Nederlands Kredietcollectief kunt u terecht voor zowel een persoonlijke lening als voor een doorlopend krediet. De site van deze kredietverstrekker geeft zeer duidelijk aan wat het verschil is tussen de beide kredietvormen. Zodoende kan daar al geen misverstand over verstaan. Bovendien kunt u bij Nederlands Kredietcollectief aan een BKR toetsing verwachten.

Persoonlijke lening

Voor een persoonlijk krediet kunt u bij Nederlands Kredietcollectief terecht voor een minimaal bedrag van €2500 en maximaal voor een bedrag van €75.000.

Te betalen rente

De rente voor een persoonlijk krediet is bij Nederlands Kredietcollectief al mogelijk vanaf 4,1%. Ook deze kredietverstrekker biedt dus de laagst mogelijke rente aan. Afhankelijk van de looptijd en het geleende bedrag kan deze rente hoger zijn.

Looptijd persoonlijk krediet

De looptijd voor een persoonlijke lening kan bij Nederlands Kredietcollectief variëren van 6 maanden tot 180 maanden.

Wachttijd offerteaanvraag

Informatie over de wachttijd na de offerteaanvraag vonden we op de website van Nederlands Kredietcollectief niet terug.

Bedenktijd

Op de website van Nederlands Kredietcollectief vonden wij geen informatie terug betreffende een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Voor een doorlopend krediet kunt u bij Nederlands Kredietcollectief terecht voor een minimaal bedrag van €2500 en maximaal voor bedragen van €75.000.

Te betalen rente

Bij een doorlopend krediet bij Nederlands Kredietcollectief is de rente variabel.

Looptijd

Gezien het over een doorlopend krediet gaat is de looptijd eveneens variabel. Boven- en ondergrenzen worden op de website van het Nederlands Kredietcollectief niet aangegeven.

Wachttijd offerteaanvraag

Informatie over de wachttijd na de offerteaanvraag vonden we op de website van Nederlands Kredietcollectief niet terug. Deze kredietverstrekker voert wel een BKR-toetsing uit.

Bedenktijd

Bij Nederlands Kredietcollectief vonden we voor een doorlopend krediet geen informatie over een mogelijke bedenktijd voor het aangaan van een krediet.

Ferratum

Ferratum is een kredietverstrekker die opereert vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar werkzaam is op de Nederlandse markt. Deze financiële dienstverlener biedt een vorm van lenen zonder bank aan. Ferratum biedt minileningen aan. De bedragen die je hier kunt lenen variëren tussen €100 en €1500.

Te betalen rente

De rente die u bij Ferratum betaalt over een relatief klein bedrag bedraagt 13,99%. Dit is zeer hoog in vergelijking met reguliere Nederlandse kredietverstrekkers.

Looptijd minilening

De looptijd van een minilening bij Ferratum bedraagt 62 dagen.

Wachttijd offerteaanvraag

De wachttijd van een offerteaanvraag bij Ferratum is kort. Dit bedrijf voert geen BKR-toetsing uit. Het geld dat u leende, wordt binnen 24 uur op uw rekening gestort.

Bedenktijd

Op de website van Ferratum vonden wij geen informatie over een eventuele bedenktijd bij het aangaan van een minilening.

Saldodipje

Saldodipje is een bekende aanbieder van minileningen. De bedragen die u hier kunt lenen, zijn kleiner dan deze bij reguliere kredietverstrekkers. Het minimale bedrag dat u hier kunt opnemen, bedraagt €100. Maximaal kunt u €1500 lenen.

Te betalen rente

De rente die u bij Saldodipje betaalt over het geleende bedrag bedraagt 13,99%. Dit is merkelijk hoger dan bij een reguliere kredietverstrekker.

Looptijd minilening

De looptijd van een minilening bij Saldodipje is afhankelijk van uw mogelijkheden en het geleende bedragen. Zodoende kan de looptijd variëren van 15, 30, 45 of 62 dagen.

Wachttijd offerteaanvraag

Bij een offerteaanvraag bij Saldodipje dient u een garantsteller voor de lening aan te duiden. Binnen 24 uur wordt over uw dossier een beslissing genomen. Is deze gunstig, dan ontvangt u het geleende bedrag binnen 24 uur op uw rekening.

Financieel Fit

Financieel Fit is een aanbieder die het mogelijk maakt om verschillende soorten leningen af te sluiten. Het is bij Financieel Fit mogelijk om te kiezen uit onder andere een persoonlijke lening en een doorlopende lening.

Persoonlijke lening

Het is bij Financieel Fit mogelijk om te kiezen voor een persoonlijke lening. Deze lening begint bij de 5000 euro en kan oplopen tot wel 150.000 euro. Deze lening is geschikt voor mensen die over een groot bedrag willen beschikken.

Doorlopende lening

De doorlopende lening is handig voor de menen die niet precies weten hoeveel ze nodig hebben maar die wel graag geld willen lenen. De totale hoeveelheid aan het te lenen bedrag is net zo hoog als bij de reguliere persoonlijke lening.

Bedrag wat je kunt lenen bij Financieel Fit

Hoeveel je precies kunt lenen bij Financieel Fit hangt volledig af van de persoonlijke financiële omstandigheden. Op de website van Financieel Fit kan je een formulier vinden voor de aanvraag. Aan de hand van deze informatie wordt er berekend hoeveel je kunt lenen.

Te betalen rente over de lening

Hoeveel rente je precies kwijt bent voor jouw lening bij Financieel Fit is niet bekend. Het is namelijk zo dat de rente volledig afhankelijk is van de keuzes die je maakt voor jouw lening.

Looptijd van de lening

De looptijd van de lening bij Financieel Fit loopt ook uiteen. Het is mogelijk om te kiezen voor een lening met een looptijd van 12 maanden, al is het ook mogelijk om een langere looptijd te nemen als je dit prettig vindt.

Wachttijd voor offerteaanvraag

Het is niet bekend hoeveel tijd er kwijt is voor de offerteaanvraag. Hier konden wij helaas geen informatie over vinden. Door de uitvoerige checks kan het wat langer in beslag nemen.

Bedenktijd voor de lening

Helaas hebben wij geen informatie kunnen vinden over de bedenktijd van de lening bij Financieel Fit. Mocht je hier meer over willen weten dan raden wij je aan direct contact op te nemen.

Geldshop

Geldshop is een relatief nieuwe aanbieder als het aankomt op het aanbieden van diverse soorten leningen voor particulieren.

Persoonlijke lening

Het is mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. Deze lening begint bij de 2500 euro. Het bedrag kan oplopen als je graag meer wilt lenen. Het maximale geldbedrag voor de lening bedraagt 75.000 euro in totaal.

Doorlopende lening

De bedragen die je van deze kredietverstrekker kunt lenen, zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en je inkomen. Bedragen worden op de website niet genoemd, al is het wel mogelijk om deze te berekenen aan de hand van een online calculator die je op de site kunt vinden.

Bedrag wat je kunt lenen bij Geldshop

Indien je ervoor kiest om geld te lenen bij Geldshop is het handig om gebruik te maken van het online aanvraagformulier. Dit aanvraagformulier zorgt er namelijk voor dat je meer inzicht krijgt in de vraag hoeveel je precies kunt lenen. Hoeveel je kunt lenen hangt af van jouw persoonlijke situatie.

Te betalen rente over de lening

De hoeveelheid rente die je betaalt over zowel de persoonlijke lening als voor de doorlopende lening hangt af van de persoonlijke omstandigheden. De rente begint bij de 3,5% en kan oplopen tot 5%. De rente staat voor beide leningen vast.

Looptijd van de lening

De looptijd van de lening is aan te merken als flexibel. Dit houdt in dat je zowel voor kortlopende als voor langlopende leningen kunt kiezen. De lening begint bij een looptijd van 12 maanden en kan oplopen tot wel 120 maanden.

Wachttijd voor offerteaanvraag

Over het algemeen is de wachttijd voor leningen bij Geldshop erg kort. Doordat het bedrijf geen grondige controles uitvoert is het mogelijk om vaak de volgende dag al over jouw geld te beschikken.

Bedenktijd voor de lening

Op de website van Geldshop vonden wij geen informatie over een eventuele bedenktijd bij het aangaan van een lening. Indien je hier meer informatie over wilt hebben is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf.

Santander

Santander is een aanbieder die zich echt inzet voor de mensen die graag geld willen lenen. Of je nu een eigen zaak op wilt zetten of dat je als particulier gewoon geld wilt lenen, bij Santander kan je altijd terecht. Het bedrijf staat bekend om de uitstekende service en om de hoge mate van betrouwbaarheid voor de leningen.

Persoonlijke lening

Het is mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten bij Santander. Bij Santander is het mogelijk om al een lening af te sluiten voor een bedrag van 1500 euro. Ook voor grotere bedragen is het mogelijk om bij Santander terecht te kunnen. De maximale hoeveelheid die je kunt lenen is momenteel 50.000 euro.

Doorlopende lening

Naast de persoonlijke lening is het ook mogelijk om te kiezen voor het doorlopend krediet. Hiervoor geldt hetzelfde maximum als bij de bovenstaande lening. Hoeveel je kunt lenen hangt af van je persoonlijke omstandigheden.

Bedrag wat je kunt lenen bij Santander

De bedragen die je bij Santander kunt lenen lopen zoals je ziet vrij sterk uiteen. Om erachter te komen hoeveel je zelf kunt lenen is het verstandig om gebruik te maken van het online formulier wat je op de website zelf kunt vinden. Aan de hand van de berekening zie je precies hoeveel je kunt gaan lenen.

Te betalen rente over de lening

De rente van een de leningen bij Santander is aan te merken als variabel. De minimale rente is helaas niet bekend. Dit geldt ook voor de maximale rente. De totale rente hangt af van het leenbedrag en van de totale looptijd. Over het algemeen ben je 8,7% aan totale kosten kwijt per jaar.

Looptijd van de lening

Bij Santander werken ze met vrij lange looptijden voor de leningen. Dit is terug te zien aan het feit dat de leningen beginnen bij 72 maanden. Het is naast deze looptijd mogelijk om te kiezen voor een langere looptijd die oploopt tot wel 120 maanden. Bij Santander is het mogelijk om tussentijds vroeg af te lossen.

Wachttijd voor offerteaanvraag

Informatie over de wachttijd na de offerteaanvraag vonden we op de website van Nederlands Kredietcollectief niet terug. Deze kredietverstrekker voert wel een toetsing voor de BKR gegevens uit waardoor het wat langer kan duren.

Bedenktijd voor de lening

Helaas hebben we geen informatie kunnen vinden over de bedenktijd voor de leningen van Santander. Het is daarom niet bekend hoeveel tijd je hebt om de lening te overwegen na het indienen van de aanvraag.

Freo

Freo is aan te merken als een dochteronderneming van de Rabobank. Dit brengt met zich mee dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare aanbieder. Deze hoge mate van betrouwbaarheid brengt wel met zich mee dat er grondige controles worden uitgevoerd en dat er strengere eisen van toepassing zijn.

Persoonlijke lening

Het is mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten bij Freo. Voor de persoonlijke lening geldt een minimum bedrag van 5000 euro. Het maximale bedrag wat je kunt lenen is 75.000 euro.

Doorlopende lening

Naast de persoonlijke lening is het mogelijk om te gaan voor de doorlopende lening. Deze lening maakt het mogelijk om een bedrag te lenen wat op voorhand niet vast staat. Hiervoor gelden dezelfde limieten als voor de persoonlijke lening.

Te betalen rente over de lening

De hoeveelheid rente die je betaalt over zowel de persoonlijke lening als voor de doorlopende lening hangt af van diverse factoren. De rente begint bij de 3,6% en kan oplopen tot 6%. De rente is voor beide leningen aan te merken als vaststaand.

Looptijd van de lening

Bij Freo werken ze met een variabele looptijd. De totale looptijd van de lening bedraagt tussen de 6 en 120 maanden. Van belang om te weten is dat de looptijd van invloed is op het te betalen bedrag aan rente.

Wachttijd voor offerteaanvraag

Over het algemeen is de wachttijd voor leningen bij Freo vrij lang. Nu deze aanbieder geen zeer controles uitvoert duurt het wat langer voordat je over het bedrag van je lening zal beschikken nadat je de aanvraag in hebt gediend.

Bedenktijd voor de lening

Op de website van Freo vonden wij helaas geen data over een eventuele bedenktijd bij het aangaan van een lening. Indien je hier meer informatie over wilt hebben is het mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf zelf.

Interbank

Interbank is een aanbieder die al een langere tijd actief is als het aankomt op leningen. Deze aanbieder biedt op dit moment alleen nog maar de persoonlijke lening aan. Sinds vorig jaar hebben zij besloten om de doorlopende kredietleningen stop te zetten.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Interbank is geschikt voor de mensen die een bedrag tussen de 10.000 en 75.000 euro willen gaan lenen. Zoals hierboven al te zien is kan je vandaag de dag alleen maar voor de persoonlijke lening kiezen bij Interbank.

Bedrag wat je kunt lenen bij Interbank

Hoeveel je precies kunt lenen is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Om precies te zien hoeveel je kunt lenen is het verstandig om gebruik te maken van de calculator op de website van de aanbiedeer.

Te betalen rente over de lening

De hoogte van de rente over de lening bij Interbank is helaas niet bekend. Wel weten we dat de rente wordt berekend aan de hand van het bedrag wat je leent, het totale rentetarief en het aantal maanden van de looptijd. Over het algemeen liggen de tarieven rond de 8%. Het is bij Interbank mogelijk om vervroegd af te lossen op de lening zonder dat je hier extra kosten voor betaalt.

Looptijd van de lening

Kies je voor een lening bij Interbank dan is het mogelijk om te kiezen uit diverse looptijden. De totale looptijd van de lening ligt bij deze aanbieder tussen de 6 en 180 maanden.

Wachttijd voor offerteaanvraag

Bij Qeld is het mogelijk om snel een aanvraag in te dienen voor een lening. Door online je aanvraag te doen kan je vaak binnen een uur al een berichtje ontvangen van de aanbieder

Bedenktijd voor de lening

Op de website is helaas niets terug te vinden over de mogelijke bedenktijd voor het aangaan van de leningen.

Qander

Als laatste is het mogelijk om een lening af te sluiten bij Qander. Deze aanbieder is wat minder bekend, al is het een prima aanbieder om te kiezen als we kijken naar de beoordelingen van voorgaande klanten.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Qander is ideaal voor de mensen die graag geld willen lenen. Deze lening kan al afgesloten worden voor een minimaal bedrag van 5000 euro. Bij Qander is het mogelijk om in totaal 75.000 euro te lenen middels de persoonlijke lening.

Doorlopende lening

Naast de persoonlijke lening is een doorlopend krediet mogelijk. Hiervoor geldt limiet een limiet van maximaal 50.000 euro, dit is dus anders van bij de persoonlijke lening. Hoeveel je kunt lenen hangt weer af van je situatie.

Bedrag wat je kunt lenen bij Qander

De bedragen die je kunt lenen bij Qander zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en je inkomen. Bedragen worden op de website niet genoemd maar zijn wel weer te berekenen met de tool.

Te betalen rente over de lening

Qander hanteert relatief hoge rentes voor de leningen. Voor een lening ben je gemiddeld tussen de 8 en 9% in totaal kwijt.  Dit geldt voor zowel de persoonlijke lening als voor de doorlopende lening.

Looptijd van de lening

De looptijd van de lening is variabel. Dit houdt in dat je deze zelfstandig kunt kiezen. Het is mogelijk om te kiezen voor een lening met een looptijd van 24 maanden, maar ook voor een lening van wel 120 maanden.

Wachttijd voor offerteaanvraag

De offerteaanvraag vindt bij Qander online plaats. Een termijn waarbinnen antwoord kan worden verwacht op basis van uw gegevens, wordt niet vermeld.

Bedenktijd voor de lening

Bij de website van deze aanbieder hebben we geen informatie gevonden over een eventuele bedenktijd bij het afsluiten van een doorlopend krediet.

Andere vormen van lenen zonder bank.

Crowdfunders zijn een ander alternatief om te lenen zonder bank. Crowdfunders zijn geen kredietverstrekker als dusdanig. Dit zijn aanbieders particulier geld lenen die willen investeren in uw persoonlijk of zakelijk project. Dit kan gebeuren uit sympathie, maar ook om dat zij geloven in het product of de dienst die u wilt ontwikkelen. Voorbeelden van crowdfunders die in Nederland erkend zijn door de Autoriteit Financiële Markten zijn: Lendico, Crosslend, Geld voor elkaar, Kapitaal op maat, Zencap, Kickstarter en Collin Crowdfund.

Forum voor Particulier geld lenen

De website particulier-geld-lenen.nl stelt zich voor als de marktplaats voor particulier geld lenen & geld lenen zonder bank. Deze site biedt ook een forum aan waar je als particulier vragen kunt stellen over geld lenen. Vele posters zijn mensen die dringend op zoek zijn naar geld om te lenen bij een eerlijk persoon of instantie. Los daarvan worden hier ook topics behandeld zoals wat te doen bij schulden, schuldsanering, lenen als u al schulden hebt en het verschil tussen verschillende kredietvormen.