Particulier lenen begint hier:

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

3000 euro nodig voor 28-08-2016 anders het Huis uit , door omstandigheden niet geheel eigen schuld

Sinds 2 jaar loop ik te sukkelen , baan kwijtgeraakt toen de tijd , moeder ziek geworden (kanker) en terug naar Polen – ik een tijd bij haar geweest om te zorgen en zaken te regelen die toen nodig waren.Vriend zijn eigendom vernield door een ongeluk waardoor geld moest lenen. Zelf een motorongeluk gehad – wervelkolom gescheurd waardoor een jaar plat op bed in een harnas. Normaal strijd ik met open vizier maar nu weet ik mij geen uitweg … de problemen blijven mij achtervolgen uit het verleden … de ene gat met de andere dichten en nu ik bijna alles rond en ondercontrole heb , valt er niets te regelen met de Woningbouw waardoor ik uiterlijk 28-08-2016 Euro 3000 moet betalen aan Snijder Incasso anders moet ik mijn huis uit.

Ik werk sinds 21-03-2016 weer en hat gaat goed kwa werk maar niet kwa verleden die mij nu wel heel erg duidelijk heeft gemaakt dat alles om geld draait.

Als er nog iemand bestaat die het verhaal op een menselijk manier begrijpt en benadert en die financieel onafhankelijk is : HELP … dit is een wanhoops roep van iemand die echt problemen heeft door samenloop van omstandigheden.

Advertentie-ID: 20257b5903248285

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag3000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit