Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

betrouwbaar of niet

hallo,
ik zou graag willen weten of er iemand is die ooit gehoord of te maken heeft gehad met josephina bruntink.
Zij heeft op facebook een advertentie geplaats lening bieden!!!
ik dacht zal wel nep zijn maar ga haar toch mailen.
nadat zij mij heeft gezegd dat ze al 15 jaar mensen helpt met een lening en mij papieren stuurde nadat ik mijn verhaal had gedaan, geloofde ik haar echt. ik heb alle gegevens doorgegeven en kreeg toen een leningovereenkomst toe gestuurd deze moest ik ondertekenen en terugmailen. In die overeenkomst staat dat zij mij een lening verschaft tegen terugbetaling van 2% rente. Dat ik deze overeenkomst moest tekenen en de kosten van deze overeenkomst moest overmaken via een western union transfer. Dit heb ik gedaan.
het bewijs van western union heb ik haar gemaild.
Ik kreeg toen een bericht dat zij het had ontvangen en dat mijn lening nu was geregistreerd bij haar bank en moest alleen nog een kredietverzekering van haar bank ondertekenen en deze kosten betalen dan zou ik binnen 72 uur de lening op mijn rekening hebben staan.
Nu zou ik dus nog 150 euro moeten betalen als kredietverzekering maar begin nu te twijfelen of het echt is.Dit doordat er in de notaris overeenkomst niet gesproken werd over die 150 euro alleen over die overeenkomst te tekenen en die kosten van 104 te betalen.
Dus zij beloofd dat als ik die 150 heb betaald dat ik binnen 72 uur de lening op mijn rekening heb staan. Nu zou ik graag die stap willen maken zodat ik die lening heb en eindelijk een keer uit de schulden ben en alleen haar nog hoef terug te betalen maar is dit verstandig.
Voordat ik dit doe zou ik graag willen weten of zij hier bij iemand bekend is positief of negatief en wat jullie me aanraden.

ben ik er met open ogen weer ingetrapt of niet?????

jane1974

Advertentie-ID: 94052ab2ddd049b2

Specificaties lening

Betreftik wil graag weten of iemand ooit iets gehoord heeft van josephina bruntink

Reageren?

4 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
Henk55
23 december 2013 16:55

Het is natuurlijk te mooi om waar te zijn , een lening aan te gaan en dan maar de lening met 2% extra terug te betalen in een aantal termijnen ! voorbeeld : zou je € 5000,= willen lenen tegen die 2% rente dan zou het je uiteindelijk € 5100,= kosten ! ! MAAAAAAR……….het addertje onder het gras zit ‘m in de toewijzing ! ! LET OP ! ! Eerst neem je contact op via de mail en dan moet je eerst een leningovereenkomst invullen _ ondertekenen en terug mailen_ dan moet je de kosten van die overeenkomst overmaken via… Lees verder »

Henk55
23 december 2013 19:14
Reply to  Henk55

Beste Jane1974 , vooralsnog geef ik je ook de volgende raad : Ga AANGIFTE doen bij de POLITIE ! in verband met oplichting ! ik hoop trouwens dat je mijn raad wil opvolgen ! Vraag ook , als je naar die raadsman zou stappen hoe je dit soort situatie’s zou kunnen checken ! of misschien heeft de Politie tips ! Máár ik zou zeker een gesprek aangaan op het Politie-bureau met een rechercheur ! Veel sterkte en hopenlijk neem je een wijze beslissing ! Als laatste , toch Prettige Kerstdagen , en een Voorspoedig Nieuwjaar toegewenst ! Succes, Henk55.

gerona
15 december 2013 15:34

Niet doen, dit is echt oplichting, ze blijven steeds geld vragen.

Tina
14 december 2013 09:16

Niet doen zou ik zeggen