Particulier lenen begint hier:

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Betrouwbare investering gezocht voor bedrijf 8%

Wij zijn op zoek naar betrouwbare investering.

In het begin van 2014 ben ik Shahnaz samen met mijn dochter Manijeh begonnen met eigen zaak. Wij hebben een winkel geopend onder het naam van Brooklyn Fashion. Ons winkel is bevestigd in winkelcentrum Zaailand te Leeuwarden.
De uitstraling van BROOKLYN FASHION is exclusiviteit. Een aantrekkelijke collectie voor elke vrouw dat oog heeft voor stijl, mode en kwaliteit. Dat is BROOKLYN FASHION.
Een uitgebreide winkel waar iedereen terecht kan voor trendy producten. Wij verkopen kleding en accessoires; schoenen, bigotterie, tassen, riemen en hoeden. Van alles wat apart en modieus. Met gevoel voor design en kwaliteit kopen we ons producten in bij de betere leveranciers en bieden we een grote diversiteit aan producten. Al deze producten worden gefabriceerd en ontworpen in Frankrijk, Italië. Elke drie maanden een nieuw seizoen collectie uit Parijs. Doordat wij goed contact hebben met onze hoofdleverancier in Parijs hebben wij elke 3 maanden een vaste collectie. De prijzen kunnen variëren van 5.00 tot 600.00 euro en van een ring tot schoenen en tassen van echt leer en avond jurken.
Mijn dochter en ik zijn fulltime aanwezig in de winkel. Wie een outfit nodig heeft voor een feestje, zakelijke gelegenheid of om casual te dragen, zit goed bij Brooklyn Fashion. Naast een ruime collectie van merken als Glamorous, Basics en Amazon, wordt service en een eerlijk advies gegeven.
Aan de hand van de Jaarovereenkomst en Liquiditeitsbegroting is gebleken dat het afgelopen 2014 jaar succesvol was.
Wegens succes is op 30 juli 2015 de officiële opening van onze filiaal Brooklyn Fashion op de Wirdumerdijk 35 geweest. Dit is de beste locatie van het winkelcentrum in Leeuwarden.
Binnen een half jaar werd zichtbaar dat er meer winst is gemaakt en een toename van het aantal klanten. Wij hebben ons assortiment moeten uitbreiden.
Uit ervaring blijkt dat wij de enige zijn in heel Friesland qua product en prijs. Door tevreden klanten en goede verkoop van producten hebben wij besloten om in Amsterdam een vestiging van Brooklyn Fashion te openen.
Dit biedt ons een kans om onze naamsbekendheid te vergroten en nog meer klanten te trekken. Wij hebben al een pand gekozen via Makelaars in Amsterdam. Dit is de beste locatie voor onze producten.
Door de huur die drie maanden van te voren betaald dient te worden en deels door de verwachte kosten, inventaris en meer producten, zoeken wij een particuliere investering met 8 % op jaarbasis. Wij zijn veel banken bezocht maar ze vragen resultaat voor 3 jarige cijfers. Daar voor moeten wij wachten meer dan half jaar.
Wij staan open voor alle mogelijkheden. Leningovereenkomst afsluiten via notaris,privé, met getuigen ezv.
Alle nodige papieren zijn aanwezig
Geen negatieve BKR,
We zijn hoopvol gestemd voor de toekomst.
brooklynfashion.nl

Advertentie-ID: 78157a09ab9f0473

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag80.000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit