Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Betrouwbare lening gezocht

ik ben opzoek naar een betrouwbaar iemand die mij een lening kan geven.
ik ben namelijk opzoek naar een lening die mij schulden kan afbetalen zodat ik eindelijk na 40 jaar een schuldvrije leven kan opbouwen.
ik ben niet trots op mijn verleden maar ondanks dat probeer ik nu het beste te maken van me leven voor de jaren die nog moeten komen.
ik ben een 40 jarige man met een vast inkomen bij een gemeentelijke instelling waar ik al een lange tijd vast in dienst bent.
omdat de banken mij geen lening willen verstrekken en ik het zodanig hebt gemaakt in mijn verleden willen deze mij geen lening aanbieden..echter probeer ik al een tijd mijn leven te verbeteren en kijk ik meer uit naar mijn toekomst,die er nu niet al te best uit ziet. jaren lang bekijk ik hoe andren er voor op uit gaat terwijl ik een uitgang zoekt om uit mijn kuiltje te komen. ik kwam deze website tegen tijden het surfen en dacht laat mij het hier proberen, mischien dat er nog mensen zijn die wel mijn situatie begrijpen en ook echt zien dat ik een betere leven wil krijgen en dat dat niet gaat als ik mij niet hier uit kan werken.

graag serieuze reacties en geen leners die vooruit betalingen vragen of dergelijke ..ik ben een serieus persoon die op zoek is naar een eerlijke lening waarop ik de lener ook eerlijk kan terug betalen .

met vriendelijke groeten

Advertentie-ID: 16754343ee855326

Specificaties lening

Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Zuid-Holland