Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Door spooknota’s lening gezocht van 150 euro

Het is misschien u ook wel eens overkomen een spooknota in de brievenbus van een bedrijf waar u niets van weet of lid van bent. Het overkomt mij nu.

Ikzelf ben een alleenstaande jongen die op zichzelf woont en in de ww terecht gekomen is en daardoor al nauwelijks rond kan komen met zijn ww-loon. Door deze ongein van het bedrijf die deze spooknota’s stuurt zit er nu een incasso bureau achter mij aan en ik wil gewoon dat dit opgelost is. Ik heb het al lang genoeg kunnen uitstellen voor onderzoek, maar het gaat langer duren dan normaal. Wat een gedoe…pff Nu is mijn optie of betalen en later mijn gelijk halen of weer wachten en het bedrag nog hoger laten worden. Dit gedoe wil ik eenmaal niet ik ben al druk genoeg.

Wat ik vraag is een bedrag van 150,- euro gaarne nog voor vrijdag 14 september 2012 op mijn rekening zodat ik nog geholpen kan worden. Ik bied terug aan volgende maand 150,- plus 25,- dus in totaal 175,-.

Ik zou het anders ook niet weten. Mocht u stukken legitimatie salarisspecificatie of overeenkomst willen hebben geen probleem ben ik toe bereid. Als dit maar opgelost gaat worden. Alvast bedankt voor de medewerking/hulp,

Dhr. Schouten.
Tel:0637197146

Advertentie-ID: 645504f77706bf6d

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag150
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit