Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Dringend een lening gezocht ivm huurachterstand!

Beste allemaal,

Mijn naam is Yasmina, een jonge vrouw van 28 jaar. Helaas ben ik door de Corona-crisis 5 maanden geleden mijn baan kwijtgeraakt, waardoor ik tot mijn grote verdriet een huurachterstand heb opgelopen van in totaal 3400 euro (4 maanden). Gelukkig is er wel een lichtpuntje: vanaf begin januari 2022 start ik met mijn nieuwe baan!

Echter, voor bovengenoemde schuld ben ik al gedagvaard door de woningcorporatie en een betalingsregeling is niet meer mogelijk. In beginsel was dit ook al niet mogelijk, aangezien ik volgens hen per maand te weinig kon aflossen ten opzichte van de gehele schuld. Dat begrijp ik ook, maar ik heb het geld gewoon niet.. Nu vordert de woningcorporatie ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van de woning. Dit kan alleen voorkomen worden indien ik het gehele openstaande bedrag vóór 21 december aanstaande betaal. Dit gaat mij helaas niet lukken en ik zit met de handen in het haar, ik slaap al maanden slecht en mentaal zit ik er helemaal doorheen. Ik dreig dakloos te worden en kan nergens terecht, ook niet bij mijn familie. Dit geeft zoveel stress, dat kan ik bijna niet omschrijven.

Ik schaam mij heel erg om dit te vragen, maar zijn er alsjeblieft mensen die mij zouden kunnen helpen? Al is het maar met een euro, alle kleine beetjes helpen! Alvast heel erg bedankt!

Advertentie-ID: 95261afbfbed255c

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag3400
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit