Particulier lenen begint hier:

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Ervaring IBSI, IBSA of BlueHeron

Hoi

Ik heb een contract voorstel gekregen van het bedrijf IBSA Finance.

Het contact gaat via een Nederlandse bemiddelaar aangezien het moederbedrijf in Thailand is gevestigd.

Tot dusver ziet alles er geloofwaardig en veilig uit.
Maar voordat ik ze een betaling ga doen, wil ik graag weten of er mensen zijn die ervaring hebben met dit bedrijf of bedrijven.

Voor de Nederlandse markt werken ze onder de naam IBSI, IBSA en soms onder BlueHeron.

Groet, Arie

Advertentie-ID: 572541ac05e8e459

Specificaties lening

BetreftIBSI, IBSA of BlueHeron

Reageren?

10 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
Alexki
5 november 2014 16:10

Die partij is niet betrouwbaar. Heb ze voor de zomer aangegeven bij afm en met bsi Zwitserland getelefoneerd.

guus
29 september 2014 20:50

Nee, het is mij ook niet gelukt, maar heb met beide bovenstaande negatieve ervaringen.

ijsbergje
29 september 2014 16:29

Hallo Guus,

De bovenstaande vragen zijn niet betrouwbaar he? Oke, dan laat ik het erbij, maar heb jij wel een succeslening ontvangen misschien?

guus
29 september 2014 14:37

Niet doen.

ijsbergje
28 september 2014 08:35

Hallo allemaal, Moederbedrijf in Thailand, dan zeker niet aan beginnen, maar ik heb ook een andere vraag: Wie is bekend met de onderste namen/bedrijven ? 1. www. contant-cash.webnode.nl dit bedrijf is 5 jaar actief op www. Marktplaza en biedt ook een minilening aan , maar weet niet of het goed is. Wie kan er meer over vertellen ? 2. http://www.financiele verzekeringsmarkt.jouwweb.nl ( Flex Finances sms lening 7733) actief op www. Marktnet.nl en wie kan ook hier mee over vertellen ? Ik hoop dat er nu iemand is die met beide bedrijven bekend is, want ik twijfel nog .. Dank je… Lees verder »

roosje
20 september 2014 17:41

kijk maar uit

roosje
19 september 2014 16:24

En hoeveel moet je betalen voor je de lening krijgt dan?
Ik heb ook weleens met oplichters daarvandaan te maken gehad, ook nederlanders.
alles leek te kloppen maar geen geld

carolientje
18 september 2014 12:25

zijn oplichters.