Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!
Gewenst leenbedrag:
Indicatie netto maandinkomen:
Dienstverband:
Woonachtig in:
Type lening:

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Geld nodig voor studie :(

Goedendag allemaal,

Super fijn dat u geintersseerd bent in mijn actie. ik ben 19 jaar. Ik woon thuis met mijn moeder die in een uitkering heeft, mijn vader is helaas niet in beeld.

Momenteel studeer ik rechten en het gaat super goed en ik vind het een hele leuke opleiding. ik zit in mijn eind jaar. Miijn droom is om medisch te kunnen studeren aan de universiteit in het buitenland alleen kost dat een hele hoop geld zo te zien aan mijn streef bedrag 🙁 en ja inderdaad dat is een hele andere richting dan wat ik nu doe..
Mijn wens is namelijk om na mijn medische studie arme landen te helpen zoals afrika en niet alleen financieel maar ook medisch mijn steentje daar te kunnen bijdragen.. omdat ik weet dat de acties van tv meestal niet al het geld terrecht komt waar het hoort en daar wil ik ook graag verandering in brengen.

De campus is super duur maar is een van de beste scholen die er bestaat.. Hoe graag mijn moeder ook wilt zij kan mij daar niet in steunen.. Mocht er iemand zijn die mij zou willen helpen mijn droom waar te maken dat zou super fijn zijn

Veel liefs,

Advertentie-ID: 896593f03e4a3bee

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag€25.000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit