Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!
Gewenst leenbedrag:
Indicatie netto maandinkomen:
Dienstverband:
Woonachtig in:
Type lening:

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

gezocht een lening

Bij deze vraag ik iemand die ons wil helpen met een lening te kunnen verstrekken van 100.000,00 euro. omdat we iedere dag leuke lieve mensen aan de deur krijgen of die beslag komen leggen op spullen of een deurwaarder.

we hebben beide bkr registratie opgelopen door onze exen.

ik heb zelf nog een huis van een verkoop waarde van 200.000,00 euro maar kan het niet verkocht worden omdat mijn moeder leeft rechten heeft gekregen om haar toen tegemoet te komen ,toen ik het kocht.
nu werk ze alles tegen om mij te helpen. anders hoefde ik nu niet op deze site een oproep te plaatsen.om normaal te kunnen lopen over straat zonder om te kijken.

ik stel het huis daarom ook als borg zodat het altijd als het verkocht kan worden ,u het bedrag direkt helemaal kan terug betalen wat dan nog open staat.
we werken beide ons in het ronde om hun tegemoet te kunnen komen maar als er iemand ons kan helpen zodat we normaal kunnen genieten van ons gezin, inplaats steeds weg te zijn om te werken . zou het heel fijn zijn.we kunnen minimaal 250 euro maximaal 500 euro per maand terug betalen aan u.

Advertentie-ID: 121520d39f01ed0a

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag100.000,00
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Zeeland