Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Gezocht hardwerkend gezin nood!

Wij een gezin met twee kinderen hebben een schuldhulpverlening schuld wat zo idioot hoog is wat nu niet meer op te brengen valt. Als we niet snel betalen staan we op straat en zijn we failliet.
Wij zijn een samengesteld gezin en mijn partner heeft nu zijn kinderen bij hem en ik zijn vriendin maar wij willen graag uit leggen hoe en wat maar zijn buiten zijn schuld in de SHV terecht gekomen. Nu eisen ze in het laatste jaar zoveel aan aflossing dat het niet meer op te brengen valt. Een hoop stress en ruzies tot het gevolg. Een oplossing zou een lening zijn die we af kunnen lossen tot betaalbare bedragen per mnd.
Partner heeft goed inkomen en ik solliciteer me eigen suf maar heb nog steeds niets. De hoog is nood is hoog omdat we hoogstwaarschijnlijk binnen een maand op straat komen te staan! Wie helpt ons uit de brand? Ze vragen 800,00 aan aflossing daar buiten betalen we nog huur en vaste lasten maar dit is gewoonweg niet meer op te brengen! Aub betalen kunnen we maar niet dit extreme hoge bedrag die in is gegaan in het laatste jaar van de SHV !! Wie kan ons zo spoedig mogelijk een lening verstrekken uiteraard zullen wij u verdere uitleg geven hoe het zit..

Advertentie-ID: 960570415df45ba3

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag4500
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Noord-Holland