Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

GRAAG MET SPOED VOOR VRIENDIN IN NOOD

Hallo,

Met wat schroom schrijf ik deze adverentie en hoop dat er iemand is die kan helpen.

Een vriendin van mij probeert uit en geweldadige relatie te geraken en heeft dringend een woning nodig. Na 15 jaar mishandeling op alle vlakken is het genoeg en kan ze niet meer. Ze heeft ook een dochtertje van 9 jaar die ze in alle rust en veiligheid op wil laten groeien. Ze wil dus weg en heeft daar op korte termijn een woning voor nodig. Aangezien de sociale huurwoningen op zich laten wachten en instanties dat proces niet kunnen versnellen komt ze in de particuliere sector terecht. Inmiddels heeft ze een woning gevonden maar probleem is dat er vanuit de makelaar gezegd wordt dat er een borgstelling moet zijn. Ze heeft een bedrijf dat op dit moment door alle ellende al bijna 2,5 jaar op haar gat ligt en ze dus geen boeken kan overleggen die er voor zorgen dat zij de woning zo kan huren en heeft de makelaar gezegd dat hij de woning aan haar wil verhuren als ze in een keer een jaar huur over maakt a 1250€ per maand en als ze dat zou doen dan zou er een korting komen en het totale bedrag op €10.000 euro komen. Ze moet daar echt weg dus is er €10.000 nodig.

Als ik het had liggen had ik het voor haar gedaan ik kan dit dus niet doen helaas en dat doet me pijn maar ik wil wel garant staan en samen met haar met een eventuele investeerder i gesprek gaan om te overleggen hoe dit geld met rente zo spoedig mogelijk weer terug te betalen.

Wie o wie helpt en wil in gesprek gaan over de details. Ik werk als trainer maar heb door de financiële crisis en een zwaar auto ongeluk een aderlating moeten doen maar bedrijf is weer aan het groeien en de klussen nemen toe. Kan eventueel boeken overleggen en financiële afspraken maken.

Neem AUB contact op zodat deze vrouw snel geholpen is en haar leven weer op kan bouwen

Advertentie-ID: 73257cd0f66a06fe

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag10.000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Noord-Holland