Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

HBO student in nood

Beste lezer,

Op het moment ben ik afgestudeerd aan de Hotel Management School te Maastricht. Gedurende de opleiding ontving ik maandelijks mijn studiefinanciering en wat ik overgemaakt kreeg van destijds mijn bijbaan. U vraagt zich vast af wat mijn reden is tot het posten van deze advertentie, graag licht ik dat nader toe.

Sinds november 2016 tot de dag van vandaag zijn er in mijn familie drie begrafenissen geweest waardoor ik de keuze kreeg van mijn werk om verlof te krijgen ( onbetaald ) waarna ik terug zou komen wanneer ik daar klaar voor ben, of ik zou ontslag moeten nemen omdat het teveel dagen zijn dat ik niet werkzaam ben. In mijn ogen heb ik noodgedwongen moeten kiezen voor de eerste optie waardoor ik onderaan de streep nu al 3 maanden huur achterloop en mijn telefoonrekening is afgesloten.

Op dit moment sta ik een schuld van €2385 aan huur, is mijn mobiele telefoon voor uitgaande oproepen geblokkeerd, sta ik geregistreerd bij BKR en zit ik met de handen in het haar.

De gemakkelijkste oplossing zou natuurlijk zijn om bij mijn ouders te lenen echter is dat totaal niet mogelijk aangezien ik sinds met 15e levensjaar al alles zelf moet betalen.
Ik heb hard gewerkt om mijzelf op de Hotel Management School van Maastricht te krijgen en deze heb ik met veel doorzettingsvermogen weten af te ronden, echter begeef ik mij nu op een punt waar ik mijzelf geen raad weet. Ik ben een schoolverlater welke begint met een schuld en ik wil nu stappen ondernemen.

Vanaf 1 maart ben ik in staat om van mijn salaris tussen de €350 en €500 per maand af te lossen.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u deze naar mijn account richten.
Hopende de juiste persoon te hebben aangesproken welke bereid is mij uit deze financiële rompslomp te helpen want ik zie eerlijk gezegd geen uitweg.

Met gastvrije groet,

Janssen

Advertentie-ID: 175588a3762ae466

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag2500-3000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit