Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Help een jong gezin met potentie uit de brand

Hallo, wij zijn een jong gezin met 3 kinderen.
Ik zal eerst een introductie geven waarom wij een lening nodig hebben. 10 jaar geleden ben ik begonnen met werken op een accountantskantoor. Goed geld verdiend economie liep goed geld lenen was een makkie. Ik wou echter meer verdienen en begon als bedrijfsadministrateur bij een familie bedrijf. Grote fout en duurde maar een jaar. Toen ik weer werk zocht was net de crisis begonnen. Belande in de ww en bijstand. Maar had nog een krediet hoge kosten levensonderhoud en een vrouw en kind. Toen ben ik helaas ook nog in de leugens van een ex werkgever getrapt resultaat paar maanden geen inkomen. Zo kom je al snel op 15k aan schulden. Heb het nog geprobeerd als zelfstandige maar helaas geen succes. Uiteindelijk gebukt onder de schulden een baan gevonden bij een grote bank. Inmiddels een jaar een vaste aanstelling. In dit jaar hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk te doen aan de schulden echter is het te groot met teveel verschillende schuldeiser. Komt er nog eens bij dat het duo ook bijgevoegd is. Resulterend in een schuld tussen 30 en 35. Inmiddels diverse regelingen maar altijd die angst wat zit er bij de post. Zijn we iets vergeten. Helaas nu klein loonbeslag voor iets uit 2014 en zo hobbelen we door. Wij willen eruit. Niet via schuldhulp maar het liefst een financiering van 35k en als we afkoop kunnen doen van de schulden valt het zo weer 5 mee hopelijk dus dat is dan snel ingelost.

Wat kunnen wij bieden. Ik heb een inkomen netto van 2100. Kunnen dus tussen 500-600 aflossen. Termijn mag tussen 5 en 10 jaar zitten.
Daarnaast heb ik een loonsverhoging per jaar van 4 tot 5,5% en studeer ik erbij voor de carrière mogelijkheden. Wij zullen ook heel dankbaar zijn. Daarnaast kan ik ook werken/ helpen tegen een uurtarief welke niet uitgekeerd wordt maar wordt afgelost. Ik werk 4 dagen. Kan dus een dag helpen met administratie, maar ook magazijn werkzaamheden schilderen tuinieren noem maar op niets iets te gek en zeker bespreekbaar.

Help jij ons aan de financiering en een beter leven zonder angst? En met hoop op de toekomst. Zodat wij ons kunnen richten op onze carrière en kinderen, want die verdienen het beste!!!

Graag hoor ik van je en kom met een leuk voorstel. Alles willen we overleggen. Loonstrook maar ook schulden etc

Advertentie-ID: 402591de8cb853d5

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag35000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit