Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Hulp gezocht: Lening 40.000. 50.000 euro

Sinds februari woon ik in een nieuwbouwwoning. De woning heb ik alleen gekocht. Ik heb ervoor gekozen om alles in huis gelijk af te werken en hier geld voor te lenen.
Het idee was dat mijn vriendin bij me in zou komen wonen en dat we dat geld extra te besteden hadden, zodat de schulden snel afgelost zouden kunnen worden. Helaas is mijn vriendin al langere tijd ernstig ziek en beperkt, ze heeft daardoor haar opleiding niet af kunnen ronden en is niet in staat om te werken en valt net buiten alle regelingen voor een uitkering.
Hierdoor hebben de kosten zich geleidelijk aan opgestapeld, ook vanwege zorgkosten die niet allemaal door de verzekering worden vergoed.

Op het moment heb ik een hypotheek op mijn woning, een persoonlijke lening van 27.500 euro en een creditcard schuld van 5.000 euro die ik maandelijks afbetaal. Hierdoor is het niet meer mogelijk meer te lenen of deze bedragen onder 1 lening te brengen.

Ik ben op zoek naar een geldvertrekker die mij 40.000 – 50.000 kan lenen, waardoor ik de huidige leningen (zonder boute) ineens af kan betalen en ik nog een buffer overhoud voor vaste lasten en de zorg kosten voor mijn vriendin. Als dit onder 1 lening ondergebracht wordt zorgt dit voor meer rust en kan ik gewoon blijven wonen op mijn huidige adres. Ik hoop dat iemand me uit de brand kan helpen?!

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet.

Advertentie-ID: 67158b1a0505e250

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag40.000 - 50.000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit