Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Hulp gezocht spoed!!

Lieve mensen,

Na heel wat pogingen ga ik het hier proberen.

Ik ben een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen die beide nog in de luiers zitten. Ik heb op dit moment een Wajong uitkering, ik kan niet werken. Ik heb een aantal schulden die mij elke maand teveel zijn. Ik hou geen geld over aan het einde van de maand. Daarom leen ik weleens bij vrienden. Maar dat betaal ik altijd gelijk terug zodra mijn geld binnenkomt. En zo heb ik dus weer te weinig geld voor die maand.
Ik heb al talloze sites geprobeerd. Zoveel aanvragen, maar word steeds afgewezen omdat ik geen vast contract heb, en ze het niet willen geven aan iemand die leeft op sociaal minimum.

Dus ik hoop dat iemand dit leest, en mij een lening zou willen geven. U zou mij er zo erg mee helpen. Dit is echt mijn laatste hoop.

Door de schulden hou ik dus niks over en raak ik alleen maar meer in de schulden. Als ik een lening zou krijgen zou ik daar in 1 keer vanaf zijn. En dan hou ik genoeg geld over om van te leven, en de lening terug te kunnen betalen.

Wie wilt mij alsjeblieft helpen?

Ik hoop gauw iets te horen. Ik kan misschien niet veel voor u terug doen maar ik vind het niet erg om een rente te betalen. Als het maar niet te veel is.

Advertentie-ID: 7285a0587b256422

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag3000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit