Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Hypothecaire lening gezocht

Beste lezer,

Doordat wij sinds 1.5 jaar zelfstandig zijn en de banken meer jaarcijfers willen hebben kunnen wij momenteel geen hypotheek via de bank krijgen. Nu is het zo dat we in een woning wonen die we op contract hebben gekocht alleen de de financiering moet voor mei rond zijn. We dachten dit opgelost te hebben met een particuliere investeerder maar die belde vandaag dat er een verandering is in zijn persoonlijke situatie waardoor dit nu niet mogelijk is. Dat is voor ons enorm balen omdat we dachten het allemaal geregeld te hebben. Nu zijn we dus met spoed op zoek naar iemand die ons dit bedrag voor 2 a 3 jaar zou willen lenen.
Mijn man is zelfstandig en ik ben in loondienst en een gedeelte afgekeurd via UWV. Er komt genoeg inkomen binnen dus de maandelijkse last is geen probleem.
De woning heeft een overwaarde van ruim 100.000 euro dus het risico voor een investeerder is er eigenlijk niet omdat als het verkocht zou moeten worden, de investeerder altijd zijn bedrag terug krijgt.

Ik hoop via deze manier een betrouwbaar iemand te kunnen vinden die ons hiermee kan helpen. Wij zouden diegene enorm dankbaar zijn!!

Graag ontvang ik een reactie via de site.

Met vriendelijke groeten
Bianca

Advertentie-ID: 71959e0630dbeab7

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag370000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit