Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Hypothecaire lening gezocht voor gebouwen, land en bedrijf

Wij zoeken een hypothecaire lening van ongeveer € 200.000 voor de aanschaf van gebouwen, land en bedrijf. De omzet van het bedrijf zal in de eerste paar jaar ongeveer 100 a 150k per jaar zijn en we kunnen zeker 16 a 20k per jaar aflossen. Ook is er nog een vast baan met netto inkomen van €3000 per maand voor een hogere aflossing.

Wij zoeken een lening die evt aflosbaar is als wij alsnog van de bank een hypotheek krijgen maar dit duurt te lang en het object dreigt aan onze spreekwoordelijke neus voorbij te gaan. Natuurlijk zullen wij u belonen indien wij vroegtijdig aflossen.

Zelf investeren wij een €400k.

Het onderpand is gebouwen, land en bedrijf wat sinds ons bod al danig in prijs is gestegen zo na de corona crisis en al snel tegen de 700k aan waarde vertegenwoordigt. Dit maakt uw investering nog zekerder. Alleen de gebouwen zou al genoeg zijn om uw lening aan ons te dekken.

Wij bieden u natuurlijke een nette rente en u heeft mogelijk een goede langdurige investering met zeer veel zekerheid waarmee u minder vermogensbelasting betaald. Geld op de bank levert zeker minder op.

U helpt ons daarbij nog heel erg in deze nijpende situatie wat voor vele eerlijke mensen ook een plus zou zijn want u laat ons ons gedroomde leven gaan leiden.

Er is een te bespreken kans, moet nog nagevraagd worden, dat u als stilzwijgende aandeelhouder uw aandeel in aandelen krijgt met daarmee nog meer zekerheid van dekking van uw lening aan ons.

NB: wij trappen niet in eerst betalen om een lening te krijgen en handelen alles netjes met u af

Advertentie-ID: 585631f6600c44de

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag200000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit