Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Ik ben dringend op zoek naar iemand die mij 250 euro kan lenen

Ik ben dringend op zoek naar iemand die mij 250 euro kan lenen zo spoedig mogelijk voor 00:00 uur.
Er wordt van me verwacht dat ik een factuur van 251,- euro vandaag voor 00:00 uur betaal en anders volgt er een deurwaarder.
Ik heb zelf geen schulden verder, krijg gewoon elke maand ook mijn inkomen maar dankzij gezeik met het niet kunnen verifiëren van de Belastingdienst nota bene henzelf…dat mijn eigen bankrekening op mijn naam staat, heb ik nu al bijna 450,- euro tegoed van de Belastingdienst qua toeslagen etc. wat ik eigenlijk allang op mijn bankrekening zou moeten hebben staan nu. (ik ben drie maanden geleden overgestapt naar een andere bank)
De Belastingdienst kon namelijk niet vaststellen dat mijn nieuwe bankrekening op mijn eigen naam staat nu lol… De Belastingdienst kon dat nota bene zelf niet eens gewoon normaal “vaststellen” ?? terwijl mijn nieuwe bankrekening gewoon netjes op mijn eigen naam en alles staat… zelfs bij het openen van mijn nieuwe rekening bij de SNS heb ik ze een kopie laten maken van mijn ID etc… ik bedoel, dan kan je als Belsastingsdiesnt zijnde toch gewoon eventjes zelf contact opnemen / bellen met de SNS-Bank en klaar is kees? maar goed dat “konden” ze dus niet..
Zodoende ben ik al vanaf 14 mei bezig met de Belastingdienst om aan te tonen en nu dus te wachten op het verificatie-proces van mijn eigen bankrekening wat nog een tijd zelfs kan gaan duren kreeg ik vandaag van ze te horen via de telefoon…(max. nog eens 15 werkdagen na dagtekening van de bevestigingsbrief die ik van ze nog niet eens binnen heb gekregen lol terwijl ik de retourbrief inclusief mijn kopieën van ID-kaart en Bankafschrift al op Maandag 3 Juni heb opgestuurd naar ze pff… dat is al meer dan een week geleden hea…

>>>> MAAR KRIJGT DE BELASTINGDIENST OF ANDERE INSTANTIES IN NEDERLAND GELD VAN JOU, DAN MOET JE ZO SNEL MOGELIJK BETALEN EN DAARMEE WACHTEN KOMT JE DUUR TE STAAN!!
VOOR DAT JE HET WEET STAAN ZE AL VOOR JE DEUR!!!

Advertentie-ID: N / A

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag250,-
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit