Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

kijk uit nooit doen

kijk uit voor deze meneer/ mevr
vraagt ook een voorschot op een lening betaal je krijg je de volgende maand je geld vreemde constructie dus trap er niet in!!!!

Advertentie-ID: 2345459526255288

Specificaties lening

Betreftbollaert.kris@outlook.com

Reageren?

24 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
sterretje
8 december 2014 15:10

zijn hier dan alleen maar oplichters? heeft niemand een lening gekregen?

R.
R.
8 december 2014 15:15
Reply to  sterretje

Helaas zijn er gewoon bijna geen particuliere leners die te vertrouwen zijn of dan zijn ze al niet vindbaar op deze website. Zij willen allemaal geld van te voren zien en uiteindelijk krijg je niks. De manier van tegenwoordig om flink wat geld af te troggelen van mensen die al met hun handen in het haar zitten en hun laatste beetje hoop storten in zo iemand. Banken lenen al niks meer vanwege een BKR en verder zijn de opties erg minimaal .

an
an
8 december 2014 08:55

Ik heb wel die 50euro betaald en zit nu nog verder in de problemen ik geloof niemand meer

carolientje
8 december 2014 15:05
Reply to  an

dat krijg je dan door de oplichters

R.
R.
7 december 2014 21:28

Een maat van mij kreeg precies hetzelfde, maar weigert vooraf te betalen. Nooit doen , want zo raak je alleen maar geld kwijt. Ik ben zelf ook iemand die mensen te hulp schiet maar ik vraag nooit geld vooraf, alleen verwacht ik dat mensen het op tijd terug betalen. TIP: NOOIT VOORAF BETALEN EN VOORAL GEEN GEGEVENS DOORSTUREN VOORDAT DE HULPSCHIETER DAT DOET. Ze maken overal misbruik van namelijk! Hieronder het mailtje: Beste, De lening staat klaar, ik het bedrag zo spoedig mogelijk overmaken. Om er wel zeker van te zijn dat u serieus bent vraag ik enkel de eerste… Lees verder »

carolientje
11 november 2014 14:09

Niet meer mailen en blokkeren

an
an
6 november 2014 21:27

zijn antwoord is ik ben eerlijk en wie zegt dat u die 50euro hebt overgemaakt en hebben u kinderen nog eten vraagt hij echt waar dit is een ziekelijk persoon volgens mij ik zit hier met het betalings afschrift voor mijn neus en zijn mails zijn allemaal afgeprint morgen ga ik stappen ondernemen ik heb hem juist geantwoord dat zulk antwoord hij geeft dat het genoeg voor mij zegt hoe hij is en dat ik het hier niet ga bij laten hij antwoordde nog dat hij die 50euro niet heeft gehad komaan zeg ik wordt er misselijk van er zou… Lees verder »

an
an
6 november 2014 20:44

Ik heb hem vandaag nog gemaild dat ik maatregelen ga nemen en mijn 50euro terug eis hij heeft me zojuist gemaild met 1zin “komt u mij opzoeken?”waarop ik heb geantwoord dat ik via bank en de juiste personen heel vlug zal weten wie wat waar en hoe en dat hij moet stoppen met mensen te beliegen ben benieuwd naar zijn antwoord.

an
an
6 november 2014 13:28
Reply to  patries96

hallo ik denk dat ik opgelicht ben door de persoon die als mailadres bollaert.kris@outlook.com deze persoon contacteerde mij of ik nog lening zocht om een lang verhaal kort te maken ik moest 50euro stortten op zijn rekening nummer BE16 6511 5361 6074 bij keytrade bank ik had dit vorige week vrijdag gedaan maandag liet hij me mail dat hij de lening op mijn rekening zou overmaken en ik de 4de of de 5de het geld zou hebben tot op heden heb ik nog steeds niet op mijn rekening ik ben wel 50euro armer ik ben al eens opgelicht geweest maar… Lees verder »

carolientje
6 november 2014 17:34
Reply to  an

Jammer van de 50 euro, die ben je kwijt, mij vroeg hij 290, heb niet betaald.
hij reageerde hier ook op mensen die een lening vroegen.

carolientje
5 november 2014 20:53

Deze mooie mail heb ik ook gekregen en dan 290 euro betalen en nu beschuldigt hij mij
dat ik hem vals beschuldig als hij geen gratis geld geeft, wat een oplichter zeg.
ziehier zijn mail

RE: Lening
Kris Bollaert (bollaert.kris@outlook.com)
Toevoegen aan contactpersonen
19:26

bollaert.kris@outlook.com

Dat heeft u zelf geschreven, niet gelezen. Dit heb ik van de site beheerder doorgekregen. Onder de naam carolien. De beheerder gaf aan dat u bekend stond op die site om mensen vals te beschuldigen als ze u geen gratis geld zouden geven.

PGL Support
Beheerder
6 november 2014 09:00
Reply to  carolientje

Grote onzin. Betaal simpelweg nooit vooruit!

Elly
5 november 2014 05:02

Ik begrijp deze mensen dus niet. Doordat ik nu al heel lang geld stort om een lening te krijgen naar iedereen zitten we nu nog verder in de problemen. Zo erg zelfs dat voor ons het leven geen zin meer heeft en we er mee willen stoppen. Hartelijk dank aan al die mensen die ons even hoop hebben gegeven, maar waar na het storten van de lening het geld ineens kwijt was. Bedenk eens wat voor ellende u veroorzaakt. Het gaat niet om die 300 euro per oplichter, maar 10 oplichters in een paar maanden is een hoop geld. Nogmaals… Lees verder »

carolientje
4 november 2014 23:27

Zeker niet intrappen, ik moest 290 euro vooraf betalen, eerste termijn zogenaamd,
hij stuurt ook een printscreen mee van een bankrekening waar veel geld op staat en van hem
zou zijn. is een oplichter