Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Krediet-Onlinne en Patrick Graven

Beste leden

Pas op als je wordt aangesproken door Patrick Graven of iemand anders die je in contact brengt met Krediet-Online.

Alles zag er perfect uit. Heel eerlijk op eerste gezicht, sterker nog hun hebben een bedrag terug gestort omdat er een fout in hun betaling systeem zit. Een telefoonnummer was op voorhanden, de website deed heet, de inlogcode alles.

Maar toen ik een eerste aflossing moest betalen rook in onraad. Ik heb toch een klein bedrag betaald. En wat blijkt, site uit de lucht, mail adressen bestaan niet meer, telefoonnummers bestaan niet meer.

Dus …ja je raad het al Opgelicht……
Dus pas op voor Patrick Graven of iemand anders die je door verwijst naar een site zoals Krediet-Online.

Groet, Arie

Advertentie-ID: 277544f584e6b990

Specificaties lening

BetreftPatrick Graven

Reageren?

5 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
ijsbergjes
ijsbergjes
29 oktober 2014 17:14

Goh, hoe verzinnen zij het.
Marktplaza en marktnet en speurders.nl ect.. daar wordt niet aangegeven hoe ervaringen zijn en soms lees je wel eens een negatieve ervaring van mensen, maar daar gebeurt niks mee.
Zo worden oplichters wel in stand gehouden.
Zij verdienen zo goed geld. Het is beter als particuliergeldlenen zich kan onderscheiden van de anderen websites toch? Ik hoop dat het gaat lukken om bijvoorbeeld een categorie erbij te doen met goede succesleningen !

PGL Support
Beheerder
30 oktober 2014 07:56
Reply to  ijsbergjes

Hallo IJsbergjes, Dank voor je reactie. Uiteraard wilt pgl zich onderscheiden. Dit proberen we al te doen door het bieden van een open platform, wat tevens de ruimte biedt voor ervaringen. De categorie ‘lening aangeboden’ betreft de categorie waar leningen gezocht moeten worden. Alle advertenties en reacties worden door ons gescreend, dit is een enorm tijdrovend proces. Helaas liggen de particuliere (succes)leningen zonder tussenkomst van een bank niet voor het oprapen, maar we zien dat het economisch beeld in Nederland langzaam verandert. In het buitenland is dit bijvoorbeeld al langer het geval. Deze trend geeft ons dan ook de moed… Lees verder »

Ijsberg
Ijsberg
29 oktober 2014 15:37

Dank je wel voor het doorgeven, zelf ken ik de website niet of zo, maar waarschuwingen zijn altijd goed om te melden.

Ik heb ook een vraag aan iedereen: Wie is bekend met Flexcrediet.jouwweb.nl te Bergen op Zoom advertentienummer op Marktplaza: 39841434.

Graag wil ik meer informatie over flexcrediet, want omdat er zoveel oplichters actief zijn wil ik graag de ervaringen lezen van anderen.