Particulier lenen begint hier:

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Laatste benaderpunt-Hulpmiddel

Geachte heer/mevrouw,

Na meerdere teleurstellende mogelijkheden te hebben geprobeerd,stuit ik op deze pagina, en vraag ik me af ofdat dit misschien dan toch een oplossing kan bieden voor mijn situatie.Ik neem dit dus dan ook heel serieus, en hoop ik dat ik met dit openhartige eerlijke verhaal ook serieus genomen word.

Ik ben een 39 jarige vrouw, moeder en oma.
Ik heb een vaste baan, en pak in me vrije tijd nog het een en ander aan om het leven wat aangenamer te maken.
Ik zou graag van de gelegenheid gebruik willen maken en kijken ofdat het mogelijk zou kunnen zijn op korte termijn het bedrag te lenen van 10.000 euro.

Dit bedrag zal ik gebruiken om wat persoonlijke financiele zaken recht te trekken, en om mijn alleenstaaande dochter (20) met zoontje (1.5)bij te staan in deze moeilijke periode.
Bij haar dreigt een ontruiming te worden uitgevoerd binnen 1 week, met als gevolg dat haar zoontje, mijn 1ste kleinzoon uit huis zal worden geplaatst, en dit na een lang en moeilijk juridisch gevecht tot het verkrijgen van gezamelijke voogdijschap, om het kleine mannetje te besparen van alle rompslomp van het jeugdzorg traject die zijn moeder al heeft moeten ervaren.

Ik heb een vaste aanstelling bij een gerenomeerd bedrijf, en het behouden van mijn baan is een zekerheid waar ik wel houvast aan heb.

Natuurlijk in nader overleg ben ik bereid het geleende bedrag in redelijke maandelijkse termijnen af te lossen met de daarbij komende rente.

Hopelijk komen we tot een serieuze overeenkomst, en kunnen we mekaar tegemoet komen door eerlijkheid en betrouwbaarheid.
In afwachting op een positieve reactie verblijf ik met vriendelijke groeten,

Romana

Advertentie-ID: 4084ff057f2baef0

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag10.000
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit