Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening van €10.000 – €25.000 gezocht.

Beste heer / mevrouw,

Mijn naam is Angélica Doménica, ik ben 21 jaar en ik ben een student. Dus voor vele banken een ‘risico’. Ik doe de opleiding internationale communicatie en markering. Per 1 augustus begin ik met stage, en daarna kan ik mijn opleiding afronden. Daarna wil ik commerciële economie gaan doen aan het NCOI, maar dat kost €15.000,-

Lang verhaal kort:

Mijn ouders zijn gescheiden, op dat moment was ik nog niet eens geboren.

Omdat mijn moeder jong zwanger was, was ze gestopt met school om voor de kinderen te zorgen. En mijn vader zou voor het geld zorgen.
Dus mijn moeder heeft geen diploma’s e.d.

En ik bleef dus bij mijn moeder, het was een hele nare jeugd. De ex vriendjes van mijn moeder hadden losse handen. Ik ben vaak genoeg mishandeld.

Vanaf het moment dat ik kon werken ging mijn loon ook altijd naar mijn moeder. We hadden vaak genoeg geen stroom en er was vaak ook bijna geen eten.

Ik heb mijn moeder zo veel mogelijk proberen te helpen. Maar dat allemaal ten kosten van mezelf gegaan. Waardoor ik nu ongeveer €10.000,- schuld heb.

Dingen niet betalen om mijn moeder extra geld te kunnen geven, een creditcard aangevraagd om een grote rekening te kunnen betalen zodat we het huis niet uit hoefde.

En ja, ik heb ook nog een vader. Hij wist dat ik mishandeld werd. Hij wist dat ik mezelf kapot werkte om mijn moeder te helpen en naar school te kunnen. Maar dat boeide hem niks. Omdat hij te veel verdiende kreeg ik ook nooit studiefinanciering.

Berekeningen:

Mijn schuld is dan €10.000 daar betaal ik nu €250,- per maand voor.

En mijn studie gaat €15.000 kosten. Dat word dan €400/ €450 per maand.

Samen is dat €700,- per maand. En dat is een hoop voor een student.

Het eerste half jaar/half jaar kan ik €250,- per maand terug betalen. Daarna heb ik mijn diploma, en dan heb ik een normale baan. Wat dus betekend dat ik meer terug kan gaan betalen.

De studie commerciële economie duurt 3 jaar. Dus na die 3 jaar kan ik nog meer terug gaan betalen.

Rente valt over te praten. En op dit moment boeit het me vrij weinig. Ik kan nu niks. Ik heb een hekel aan mijn leven. Alles is zo onzeker.

Dus ik heb allles over voor een lening. Waardoor ik eindelijk mijn leven op een rijtje kan gaan zetten. Alle beetjes helpen.

Advertentie-ID: 8465970955eb362c

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag€10.000 - €25.000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit