Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening gevraagd voor opstartend bedrijf. Vergoeding 20% rendement

Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Arjan en ik ben op zoek naar 1 of meerdere investeerder(s) die in totaal € 5.000, – bijeenbrengen tegen 20% rendement. Deze financiële injectie gebruik ik naast mijn persoonlijke investeringen om mijn startende bedrijf professioneler in de markt te zetten.

Dit commerciële maatschappelijke bedrijf produceert en verkoopt speeltoestellen voor en met jongeren die leven met een beperking.

Afgelopen mei ben ik gestart met de verkoop maar loop nu tegen een aantal zaken aan waar ik nu het geld niet voor heb maar die wel nodig ben om omzet te gaan maken. Om een goede professionele indruk te maken zou ik nu nog graag een betere website met webshop laten maken en in september 2012 een mailing naar 8.000 besluitmakers sturen.

Hiervoor heb ik nog € 5.000, – nodig.

Banken willen mij voor een dergelijk laag bedrag niet eens te woord staan dus richt ik mij tot U. Er ligt een doorgerekend ondernemersplan klaar die ik uiteraard in een persoonlijk gesprek wil toelichten. Ik stel u een rendement voor van 20% waarbij de lening voor 1 augustus 2013 terug betaald wordt.

Graag kom ik in gesprek met serieuze Nederlandse mensen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Arjan

Advertentie-ID: 694ffb54bd13d49

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag€ 5.000
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit