Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening gezocht, af te lossen in 12 maanden

Beste PGL leden,

Sinds vorige jaar heb ik meerdere advertenties geplaatst voor een lening. Ik heb veel van mijn leningen afgelost in een jaar tijd, maar wil toch nu weer proberen een onderhandse lening bij iemand te vragen.

Wie kan mij een onderhandse lening van 4.000 euro lenen met een aflos periode van 12 maanden? Mijn voorstel is om 360 euro per maand te betalen voor het lening inclusief rente. Kunt u mij helpen en deze voorstel accepteren, dan hoor ik graag van u.

Ik heb een openstaande lening dat ik met 14% rente betaal per jaar. Dit kan ik helaas niet oversluiten naar een goedkopere lening vanwege een negatieve BKR codering. Om geld te kunnen besparen, zoek ik een particuliere lening verstrekker wie 4000 euro voor een jaar kan missen en mij helpen.

Ik heb liever dat alle afgesproken voorwaarden voor de lening op papier wordt gezet, en dat beide partijen hier een kopie van heb.

Mensen wie geld vooraf vragen hoeven niet te reageren. Mensen die betaling in natura of geld via Western Union etc gestuurd wilt hebben, hoeven ook niet te reageren.

Ik zoek particulieren die ECHT hulp willen bieden en daarmee ook een beetje winst willen maken, geen scams.

Met vriendelijke groet,

Rob

Advertentie-ID: 602571bc79a2f386

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag4000 euro
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit