Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening gezocht (let op niet via buitenland aanbieders!!!!)

Wie helpt mij een nieuw leven zonder financiele stress opbouwen????
Ik ben een vrouw die sinds enkele jaren gescheiden leeft en door scheiding en ziekte haar financiele verplichtingen niet meer kon voldoen. Momenteel knoop ik alle eindjes aan elkaar om toch maandelijks aan de aflossingen te kunnen voldoen maar vul het ene met het andere gat als het ware en heb overal wel wat lopen.
Mijn grote wens is om dit nog maar aan een iemand af te lossen en zo weer te kunnen ademen en een leven zonder financiele stress te kunnen hebben met eindelijk mijn blik gefocused op de toekomst. ik ben chronisch ziek en deze stress is daar een hoge factor in.
Ik wil zo graag met die blik vooruit weer kunnen leven………..wie o wie geeft mij die kans een nieuwe start te maken.
Ik heb €11000 nodig en ben bereid dit terug te betalen in 48 termijnen dus binnen 2 jaar heeft u uw geld terug tegen een rentepercentage van 4% dus aflossing van c.a. 250 euro per maand. Ik kan dit makkelijk missen mijn inkomsten zijn nu 1400 netto maar nu los ik ruim 500 overal af en kan soms vaste lasten of eten niet betalen.
Kunt u het missen en denkt u ik zal die meid blij maken zodat ze haar leven op kan pakken maak me blij ik ben u eeuwig dankbaar
PS LENINGEN WAARVOOR JE VOORAF MOET BETALEN OF BIJ AFSLUITEN HOGE ADMINISTRATIEKOSTEN BEN IK NIET IN GEINTERESSEERD DAAR HIERVOOR VEELAL VOOR GEWAARSCHUWD WORDT EN IK DAT ADVIES DUS OPPAK!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertentie-ID: 291509e65b87906a

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag11000
Type leningParticulier