Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening gezocht, november 2015 retour

Ik heb vanaf november 2007 tot en met november 2010 de WSNP doorlopen en met een schone lei afgerond.

De BKR noteringen welke voor deze tijd zijn geregistreerd hebben een looptijd van 5 jaar. Deze looptijd start op het moment dat alle achterstallige betalingen zijn voldaan c.q. opgelost.

De 5 jaar zijn gestart na het verkrijgen van de schone lei. Voor mij betekend dit dat ik BKR-vrij ben a.s. november 2015.

Ik ben 34 jaar en wordt binnenkort 35. Ik heb een zoontje van 2 jaar met een medisch verleden. Zijn moeder en ik zijn helaas uit elkaar. Ik heb gezorgd dat ik hun zo goed mogelijk heb achter gelaten. Omdat zij erg krap bij kas zat heb ik haar nog een tijd financieel gesteund. Dit alles omdat ik uiteindelijk het beste wil voor mijn zoon.
Ikzelf heb mij genoodzaakt gezien intrek te nemen bij mijn moeder.
Om weer een frisse en nieuwe start te maken ben ik op zoek naar een woning voor mijzelf waarbij ik leuke kamer heb voor mijn zoon.
Deze start wil ik graag weer maken, maar ik heb daar de financiële middelen niet voor door de steun die ik aan mijn ex-vriendin heb gegeven.
Ik heb geprobeerd om een lening af te sluiten bij de bank en diverse financieringsmaatschappijen maar ik loop elke keer tegen de BKR notering aan. Uitzonderingen worden helaas ook niet gemaakt en krijg het advies dat ik in november wel in aanmerking kom voor een lening.

Daarom ben ik op zoek naar een persoon die mij €3500,- kan lenen voor deze nieuwe start en ik betaal €4000,- aankomend november terug. Dan behoren de BKR noteringen tot het verleden.

Bent u de persoon die mij kan helpen bij deze nieuwe start?
Ik wil dan graag een contract opstellen waarin deze afspraken vast worden gelegd.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Een liefhebbende vader

Advertentie-ID: 79454df46b249154

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag€3500,-
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit