Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening (huurkoop) gezocht voor auto

Lening / financiering gezocht voor auto (huurkoop)

Goeden middag,

Ik ben Ron, een alleenstaande man van 56 jaar.
Vanwege uitzendingen vanuit defensie heb ik een beperking opgelopen waardoor ik o.a. aangaande vervoer afhankelijk ben van regiotaxi, vergoed door de gemeente.
Dit veroorzaakt behalve extra stress ook veel ongemakken.
Ik zou graag mijn leven weer wat willen gaan oppakken, weer zelfstandiger worden en niet meer afhankelijk zijn van anderen.
Ook aangaande het vervoer zou ik graag weer zelfstandig willen zijn.
Daarom ben ik al een tijdje op zoek naar een leuke 2e hands auto, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar een niet al te jonge Audi A3 occasion.
Ik heb daarvoor wat opzei kunnen leggen en doe dat nog steeds, doch zo zal het nog een tijdje duren voordat ik een bedrag bij elkaar heb om op korte termijn een degelijke auto te kunnen aanschaffen.

Intussen ben ik volledig afgekeurd voor arbeid, en door allerlei nieuwe wet- en regelgevingen ontvang ik mijn inkomen niet meer van het UWV maar via de gemeente. (= heden: Participatiewet)
Met aangevulde extra toeslag en medische meerkosten is de hoogte van mijn netto inkomen nagenoeg gelijk aan die van een arbeidsongeschiktheid uitkering.

In deze situatie is het voor mij lastig om bij een bank of maatschappij een financiering of huurkoop rond te krijgen voor een auto. Dit alles zorgt voor veel frustratie, zeker in de wetenschap dat ik voldoende ruimte heb om zonder problemen een redelijk bedrag maandelijks af te kunnen lossen.

Ik zou graag een auto aanschaffen van rond de € 3500, waarbij ik een aanbetaling kan doen van 20 %.
De auto is dan onderpand, en tijdens de aflossing ben ik wel de economisch doch niet de juridische eigenaar, dit dan totdat de gehele aankoopsom is voldaan.
Ik zou de lening of huurkoop graag binnen maximaal 36 maanden hebben afgelost.

Ik hoop dat iemand mij hiermee te helpen, waardoor ik onafhankelijker kan zijn, weer zelfstandiger in de maatschappij kan terugkeren, zonder anderen tot hinder of last te zijn.

Vriendelijke groet,
Ron

Advertentie-ID: 229590863c08a4e8

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag3500
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Noord-Brabant