Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Lening voor studie gezocht

Ik zoek een lening om naar de school te kunnen gaan waar ik heel graag heen wil. Ik ben 18 en rond dit jaar mijn havo af. Ik ben zeer gedreven diergeneeskunde te doen maar moet hier eerst vwo voor halen.

Ik ben intelligent genoeg om dit te kunnen, maar ik kamp met zware concentratieproblemen en ADHD. De school waar ik naartoe wil is hét gepaste onderwijs voor mij. Zij helpen mij met mijn problemen en begrijpen wat er gaande is. Ook zijn de kleine klassen en de studiehulp echt nodig voor mij om het beste uit mezelf te halen.

Helaas keert DUO geen lening uit voor het volwassen middelbaar onderwijs. Dit maakt mij ontzettend verdrietig omdat ik gewoon geen passend onderwijs kan krijgen. Ik weet dat ik met mijn concentratieproblemen niet de resultaten ga behalen die ik wil halen als ik naar een reguliere vavo school moet.

Diergeneeskunde doen is mijn droom, en ik ga er alles voor doen om dit met de beste resultaten te bereiken. Ik hoop dat iemand mij kan en wil helpen, en dat deze persoon goede afspraken met mij wil maken.

P.s. ik ben niet dom, ik herken een neppe leningaanbieder.

Advertentie-ID: 4795ae701e7f2211

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag24500
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit