Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Life changer gezocht

Geachte,

Onze betalingen lopen al een tijdje niet zoals gewenst. Wij moeten met de billen bloot en toegeven dat we op dit moment financiele problemen hebben, deze stap om dit toe te geven was en is enorm. Er zijn op dit moment zoveel regelingen dat het ons boven het hoofd is gegroeid. Maar dit kan zo niet langer. Niet voor ons, en niet voor onze kinderen. De schaamte naar de buitenwereld en naar onze kinderen is erg groot, maar hier moeten we overheen stappen.

De totale schuld is ongeveer 4500€ dus op zich geen enorm onoverkomelijk bedrag echter blijven we achter de feiten aanlopen ondanks het harde werk en zakt de moed ons in de schoenen. De problemen zijn ontstaan na de geboorte van ons 3de kind, een hectische tijd vol ziekenhuis bezoeken, problemen in privé situaties en een enorme stressvolle periode, werkgevers die foutief uitbetaalden en wij die niet hebben opgelet, automatische incasso’s uit het oog verloren en niet eerder aan de bel hebben getrokken. Een huis wat verkocht werd met restschuld, een wraakzuchtige ex en een hoge lening daarvoor met hoge rente, wat niet weg neemt dat dit ook aan onszelf te danken is. Helaas zijn wij ook maar mensen.

onze aflos capaciteit is groot genoeg als we het volledige bedrag ergens konden lenen, echter is dit niet makkelijk en in een laatste poging onze zaken te regelen zonder schuldsanering of bewind traject, stuur ik u deze mail. Op die manier hebben wij namelijk maar 1 schuldeiser, echter nu zijn dit er ongeveer 8 en door alle relatief kleine betalingsregelingen die samen toch een enorm bedrag zijn houden we niet genoeg over voor de vaste lasten en is het achter de feiten aan lopen, regeling op regeling waardoor de maandlast niet te doen is. Bedrijven die inmiddels zuchten als we weer bellen of mailen, we zijn, al zeg ik het zelf, een leuk gezin uit Eindhoven, we werken hard en hebben best een goed overzicht, alleen raken we dit enorm kwijt en kunnen we het gewoon niet meer bijbenen.

Op dit moment zijn we, aan het proberen alles op een rijtje te zetten. Echter dringt voor ons de tijd, schuldeisers willen niet meer wachten, schakelen incasso’s in en er is een loonbeslag geweest, dit is opgeschort en als we de schuld voor 31 januari betalen is het ok, maar dit gaat ons ondanks al onze goede wil gewoonweg niet lukken. Iedereen wil zijn geld elke maand, uiteraard begrijpelijk, en wil ook een aanzienlijk maandbedrag, je word bijna gedwongen om ermee akkoord te gaan om zo verhogingen te voorkomen, en zo blijft de ellende doorlopen. Volgens de huidige berekeningen zou het makkelijk lukken indien de schuld bij 1 schuldeiser loopt omdat dan het af te lossen maandbedrag lager is dan nu alle betalingsregelingen bij elkaar. Begrijpelijk willen alle schuldeisers hun geld en is er weinig ruimte voor onderhandeling waardoor onze situatie niet verbeterd maar eerder verslechterd, terwijl als de relatief kleine schuld bij 1 partij ondergebracht zou kunnen worden we deze makkelijk snel kunnen aflossen. Het zijn alle ‘kleine’ regelingen bij elkaar die ons de das om doen.

Ik wil u dan ook vragen of er ook maar iets is wat jullie voor ons kunnen betekenen? Dit is eigenlijk een noodkreet, we willen en hoeven geen traject in, we zijn geen big spenders, leven niet boven onze stand, wij zijn een simpel, best aardig, gezin van 5 uit Eindhoven wat hulp, iemand die in ze geloofd en wat opluchting nodig heeft. Iemand die bereid is het relatief lage bedrag te lenen, zodat alles afgelost kan worden en we door kunnen met 1 schuldeiser en een vast maandbedrag, zodat we ons hoofd weer hoog kunnen houden, en een voorbeeld kunnen zijn voor onze kinderen.

Met vriendelijke groet,
Familie uit Eindhoven

Advertentie-ID: 9395c5087cd19e50

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag5000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit