Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

MGS Finance

Heeft iemand evarig met dit bedrijf gevestigd in Londen ?

www.mgsfinance.eu

Advertentie-ID: 99054e7228b08e7d

Specificaties lening

BetreftJohan

Reageren?

Subscribe
Notificatie van
129 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
Maryke
3 maart 2016 21:13

Oplichter is het

liesje
30 juli 2015 06:14

Heeft er nog iemand iets vernomen van mgs finance. Ik krijg geen reactie

liesje
21 juli 2015 20:51

Hallo iemand nog iets gehoord

cbakker
16 juli 2015 09:32

Wat is zijn alias? Ik ken hem alleen als Dimitri van Wichelen. Via Google is verder niks te vinden mbt fraude. Maar denk dat vanzelf er dingen op internet komen mbt hem en de fraude toch? Of in het nieuws? Hij werkte niet als een oplichter bij mij. Die houden geen contact. En verder heeft hij geen geld meer gevraagd. We wachten de gang van zaken af.

naccer
16 juli 2015 09:53
Reply to  cbakker

Ik mag en kan hier geen mededelingen over doen om het lopende politie / fiod onderzoek niet te frusteren.

naccer
16 juli 2015 08:21

Reactie op Liesje en Sveda, Ik ben op deze pagina terecht gekomen omdat ik op zoek was / ben naar de persoon die mij en mijn collega’s heeft opgelicht. Deze persoon is constant bezig om websites, vacatures en bedrijven op te zetten om zoveel mogelijk mensen te verleiden om met hem in zee te gaan. Hij gebruikt hiervoor diverse namen, gebruikt andere mensen om BV’s op te zetten en wordt daar zelf “managing director” die alle touwtjes (lees geldrekeningen en machtigingen) in handen heeft. Op een of andere manier kwam een van zijn gebruikte alias-namen ook hier op deze site… Lees verder »

Sevda78
16 juli 2015 18:53
Reply to  naccer

Beste Naccer, iedereen die opgelicht is heeft iets naars meegemaakt. En dat zijn geen leuke dingen, ik heb zelf ook het een en ander qua oplichters meegemaakt. Waarom denk je dat zoveel mensen hier op deze site op zoek zijn. Hulp heet dat. Ik reageer boos omdat jij mij beschuldigde van werken voor hem cq een of andere werkrelatie. Nogmaals ik zit hier al jaren al ruim voor mgs. Ik sprak over mijn eigen ervaring of je dat gelooft of niet. Dat was mijn ervaring. Wie zegt dat degene jou heeft opgelicht dan mgs is. Je hebt nota bene zoals… Lees verder »

naccer
17 juli 2015 12:45
Reply to  Sevda78

@Sveda, Ik heb je niet beschuldigd, in welke reactie dan ook. Mocht je toch van mening zijn dat dat voelt, dan sorry daarvoor. Ik zelf blijf het vreemd vinden dat alleen jij een lening heb gekregen en dat de rest die wel of geen geld hebben overgemaakt nog niets zien, horen of iets tastbaars hebben van vermeende geldschieter. Ik heb alleen willen waarschuwen voor oplichters, en zoals ik al eerder gemeld heb. alle seinen staan op rood voor mij, blijft over dat dat niet voor iedereen hoeft te zijn. Succes allen en lees vooral mijn eerdere waarschuwingen.

sander
25 augustus 2015 21:28
Reply to  Sevda78

Hallo sevda,

Heb jij nog contact met MGS? Heb jij nog wat van ze gehoord? Ik hoor helemaal niks meer van ze. En jij bent onze enige hoop. Heb jij echt geen andere telefoonnummer of mail adres?

sander
26 augustus 2015 17:06
Reply to  Johan81

Je hebt gelijk. Dom van me!

Sevda78
26 augustus 2015 17:55
Reply to  sander

En nee sander ik heb gesn contact meer met mgs

sander
7 september 2015 02:04
Reply to  Sevda78

Maar naar welke rekeningnummer heb je het geld moeten sturen. Misschien kunnen we via de rekeningnummer meer info krijgen. Want anders ga ik tegen jullie beiden aangifte doen. Dus tegen Dimitri en tegen jou.

Sevda78
7 september 2015 17:21
Reply to  sander

Ik heb jou gemaild. Mensen die mij eerder hebben gemaild kunnen gewoon via mijn mail vragen stellen. Aangifte zeker doen indien er mensen zijn die hebben betaald maar niets hebben ontvangen van hem.

Sevda78
26 augustus 2015 17:53
Reply to  Johan81

Pardon Johan! Dat ik erbij hoor? Je mailt mij over mgs en vertelt mij wat er is en kom je nu op deze site mij alweer beschuldigen? Volgens mij mis jij iets in je bovenkamer. Dat mgs hier mensen pijn heeft gedaan blijkt uit reacties maar ga mij niet hierin mengen ik was ook een zoeker. Nog 1x mij beschuldigen is wel erg laag. Je had toch aangifte gedaan maar je mocht er geen uitspraak over doen zei je. Bewijs mij dan maar met je bewijs dat ik erbij hoor. Lees aub eens goed wat ik hier als reacties heb… Lees verder »

Sevda78
26 augustus 2015 18:25
Reply to  Sevda78

En johan, ik ben al jaren hier lid op 1 naam. Deze naam dus. Niet net als jouw diverse namen zoals ariev81. Ik ben een open persoon. Ik heb je net ook gemaild.

liesje
15 juli 2015 15:39

Jammer dat niemand iets gehoord heeft. Ik heb zoveel gesprekken met die man gehad en had graag willen bewijzen aan ieder die een vooroordeel hebben. Dat ze ongelijk hadden. Sveda mijn mail is wijk196@gmail.com

naccer
15 juli 2015 15:52
Reply to  liesje

Beste Liesje, Je kunt beter K** gesprekken hebben en een lening rond krijgen, bij wie dan ook, dan wekelijks leuke gesprekken hebben, met allerlei toezeggingen, beloftes, bijna rond situaties etc. maar eerst geld moeten betalen voor het zover is. Off topic, kun jij mij vertellen hoe oplichters dan wel werken, dan kan ik in de toekomst ze makkelijker herkennen. Ik heb zelfs in loondienst voor een oplichter gewerkt. Charmante innemende, attente maar ook narcistische man, die altijd tijd voor me en mijn collega’s had met een passend antwoord of oplossing, tot we drie maanden onze salarissen niet hadden gehad. Meneer… Lees verder »

liesje
15 juli 2015 17:10
Reply to  naccer

Weetje mensen zoals u die het altijd beter denken te weten zijn erg vervelend. Maar ik snap niet als u zelf niet op zoek bent wat u hier doet. Kent u dimitri persoonlijk heeft u hem wel eens gesproken. Zo niet heb geen oordeel en ga ergens anders mensen beschuldigen en lastig vallen.

liesje
15 juli 2015 12:59

Sveda heb jij ook nog niks gehoord

naccer
15 juli 2015 14:42
Reply to  liesje

Betse Liesje,
Wacht de antwoorden af die Sander en/of CBakker geven. Normaal gesproken zou Sveda daar een kopietje of iets dergelijks naar toe kunnen sturen. Tot dat moment zou ik niets doen.

naccer
15 juli 2015 15:15
Reply to  naccer

Mijn mail adres geef ik niet op de forum, Ik heb van mijn fouten uit het verleden geleerd. Maar voel je niet bezwaard om Sander en CBAKKER te informeren, zij en misschien nog wat anderen zitten met smart te wachten op bewijsmateriaal. Ik zelf heb geen geld nodig op dit moment. Ik wacht dus af wat deze 2 straks te melden hebben.

Sevda78
15 juli 2015 17:30
Reply to  naccer

Hey Naccer, jij beschuldigd mij en vraagt om iets toch. Cbakker of sander niet. Het kwam vanuit jouw reactie. Nu is het wel erg vreemd dat je je ineens verbergt. Wat probeer je? De mensen hier tegen elkaar op te fokken of hun nare gevoelens geven? Ben ik verplicht jou iets te laten zien als jij niet eens het lef hebt om persoonlijk benaderd te worden. Deze mensen hier hebben hulp nodig niet een betweterige persoon die zogenaamd geen lening nodig heeft of voor de lol op particulier komt. Mensen die eerder door zogenaamde leningverstrekkers zijn opgelicht weten echt wel… Lees verder »

Sevda78
15 juli 2015 15:10
Reply to  liesje

Hoi liesje nee nog niet. Dat heb ik ook aan Sander en cbakker doorgegeven. Naccer, je vroeg wat, ik vroeg om je mailadres.

liesje
14 juli 2015 20:33

Heeft iemand al iets gehoord. Als iemand iets verneemt laten we dan mekaar op de hoogte houden

cbakker
14 juli 2015 16:56

Sveda al iets vernomen? Je mag mij ook mailen op bakkertje197622@gmail.com. Ik begrijp dat hij voor jou bemiddelt heeft? Dat stond ook op de site dat ze dat ook deden. Helaas is de site niet meer online gegaan.

naccer
9 juli 2015 07:57

Beste Sveda, Ik heb niet de intentie gehad om je te beschuldigen, mijn excuses daarvoor. Ik heb misschien alleen een “voorbarige” conclusie getrokken. Ik ben wel benieuwd naar het verhaal hoe je je geld heb gekregen. Cash, op bankrek. etc. Laat het maar zien. Ik blijf echter achter de rest van het verhaal staan. Voor mijn staan alle signalen m.b.t. dit bedrijf op KNAL DONKER ROOD. Dus als alle waaarschuwingen geen zin hebben, dan moet iedereen het maar voor zichzelf uitzoeken op dit forum. Kom straks echter niet aankakken met een verhaal dat men geld kwijt is en dat er… Lees verder »

Sevda78
11 juli 2015 12:18
Reply to  naccer

Geef me je mailadres maar dan mail ik je

sander
11 juli 2015 13:12
Reply to  Sevda78
naccer
8 juli 2015 08:55

Voor de laatste keer mijn waarschuwing. Ga niet in zee met MSG Finance zolang je vooraf moet betalen. Laat ze eerst maar geld storten op je rekening indien alles rond is, en betaal pas 2 dagen later als je je geleende geld nog op de rekening hebt staan. Dit gaat echter nooit gebeuren. Maar een tiental keer gewaarschuwd mens telt voor 20. Op het moment dat MSG het zwaar krijgt komt ineens Sveda78 weer tevoorschijn, terwijl ik ervan uit ging dat die geen lid meer was op dit forum. Dit zegt in mijn ogen genoeg over de betrouwbaarheid / cq.… Lees verder »

Sevda78
8 juli 2015 17:57
Reply to  naccer

Naccer ik hou er niet van om van iets beschuldigd te worden. Enige wat ik destijds deed was mijn ervaring plaatsen, toen had mgs het niet zwaar volgens mij. Daarna heb ik uit goede wil voor alle mensen hier zijn tekst van mgs site gekopieerd. Omdat ik er niets van begreep en ik het absoluut niet leuk vind voor de mensen. Ik heb zelf gezegd ik ga niet meer reageren maar soms ben ik dus stom om het wel te doen. Ik ben gewoon een lid. Ik zit hier niet pas op maar al jaren, al voor mgs reacties. Betrouwbaarheid?… Lees verder »

sander
8 juli 2015 19:30
Reply to  Sevda78

Hallo sevda,

Ik wil je nergens van beschuldigen of zo. Maar het is toch wel raar dat jij wel een lening hebt gekregen en de rest niet. Maar heb jij nog contact met hem? Of een mobiele telefoonnummer of zo?

Sevda78
8 juli 2015 21:45
Reply to  sander

Hij heeft mij bemiddeld naar een andere. Ja het is vreemd als ik jullie zo hoor. Ik begrijp het echt niet en vind het ook niet leuk. Enige wat ik heb was telnr wat op mgs site stond en de mailadressen. Heb geen contact meer met hem. Hij reageert niet meer. Ik ga wel proberen te achterhalen. Maar oplichters heb ik ook zat meegemaakt. Deze werken niet zo.

sander
11 juli 2015 10:35
Reply to  Sevda78

Hallo sevda, weet je al wat meer?

Sevda78
11 juli 2015 12:18
Reply to  sander

Hoi sander nee nog niet

liesje
13 juli 2015 08:19
Reply to  Sevda78

Goedemorgen heb je al iets gehoord. Ben toch benieuw hoe het af gaat lopen. Ook ik ben er van overtuigd dat oplichters anders te werk gaan. Hij heeft mij zo vaak zelf gebeld. Nou voor dat beetje wat ik hem heb betaald ga je niet zoveel energie in steken. Als iemand iets verneemt plaats het aub.

liesje
2 juli 2015 16:00

Laten we met zijn allen hopen op een goede afloop

cbakker
2 juli 2015 18:13
Reply to  liesje

Liesje ik hoop ook op een goede afloop. Niks wijst er op dat het oplichters zijn. En kan me voorstellen dat sommige dingen moeilijk te regelen zijn mbt het uitbetalen van leningen in Nederland. We wachten nog even af.

sander
2 juli 2015 18:31
Reply to  cbakker

Maar zijn er dan geen andere mogelijkheden? Zijn er geen andere geldschieters?

sander
4 juli 2015 17:28
Reply to  liesje

Nu kan je helemaal niet meer op de site, krijg een melding dat de site is geblokkeerd.

Sevda78
2 juli 2015 07:36

Besten, voor de mensen die wachten etc, er is dus blijkbaar het één en ander aan de hand, zie de website MGS. Dit wordt medegedeeld ** Belangrijke mededeling ** Vanwege onduidelijkheden ivm met de benodigde licenties & laster van enkele cliënten: hebben wij tijdelijk besloten onze diensten voor cliënten wonende in Belgie en Nederland op te schorten. op de aandeelhoudersvergadering van 13 /07 / 2015 zal beslist worden of de diensten kunnen worden hervat en onder welke voorwaarden. onze huidige cliënten hun dossier loopt intern tot dan verder en deze zullen nog worden uitbetaald. indien wij uw dossier niet kunnen… Lees verder »

sander
2 juli 2015 09:22
Reply to  Sevda78

Maar sevda hoe kan het dat jij wel een lening hebt gekregen, terwijl ze nog steeds geen licentie hebben? Vreemd hoor!

Sevda78
2 juli 2015 09:58
Reply to  sander

Ik ga het nog 1x proberen uit te leggen. Ik had toen een kleine lening aangevraagd. Hij heeft dit niet zelf gegeven maar bemiddeld! Een particulier heeft ook geen licencies. Anders waren we hier niet op zoek met zn allen en hadden we dit gewoon via de bank kunnen vragen

cbakker
2 juli 2015 07:28

Ik geloof nog niet dat het oplichters zijn. Die gaan anders te werk. Maar dat de telefoon het niet doet is vreemd. Maar kan een oorzaak hebben.

naccer
30 juni 2015 08:00

en Liesje, Dit is een oplichter zoals al meerdere malen is aangegeven, dus hopen op werkende telefoons of emailadres is zinloos. En ja, ze zullen wel weer bezig zijn met een nieuwe website met andere naam, telefoonnrs etc. voor de volgende groep slachtoffers. Ik vind het vervelend voor jullie dat het via dit bedrijf maar niet lukt, maar blijf dit soort dingen graag critisch en vooral sceptisch bekijken voor je ergens instapt / geld overmaakt voordat de lening rond is. Veel succes met zoeken naar een eerlijke geldschieter.

PGL Support
Beheerder
30 juni 2015 08:18
Reply to  naccer

Sluit ik me geheel bij aan naccer, dank voor je reactie.

cbakker
29 juni 2015 18:20

Inloggen kan ik al een week niet. Mijn mijn cliëntenportaal was ook nog niet af. Zonder documenten etc. Misschien zijn ze er druk met de websites maken??

cbakker
29 juni 2015 17:28

Iemand nog wat vernomen van Mgs Finance? Ik heb nog geprobeerd te bellen, geen contact. En via de mail krijg ik niks te horen. Toch blijft het vreemd dat de site wel nog steeds bestaat.

liesje
29 juni 2015 18:09
Reply to  cbakker

Dat klopt heb het vandaag weer geprobeerd op alle drie de nummers maar niks. En inderdaad is de site nog online kan alleen niet meer inloggen. Wordt gewoon niet gereageerd op mails

krista
29 juni 2015 13:16

ik heb ook hetzelfde probleem als cbakker, heb een mail gestuurd, als ik tegen morgen geen antwoord heb leg ik klacht neer bij ecops, mss best zoveel mogelijk bundelen of wie mij een nieuw nr kan bezorgen dat ik kan bellen, ik heb het gehad, het eerder malexa heeft het ooki niet gemaakt, dit duurt al meer dan 1 jaar nu bij mij eerst malexa en nu mgs ik ben het zat; welk nummer van telefoon of gsm hebben jullie in jullie bezit

cbakker
28 juni 2015 17:18

Ik heb ook lang geleden een lening aangevraagd. Ook contract ontvangen. Krijg geen reactie meer op de mail. Het nummer van België doet het niet meer het I-num gaat wel over maar wordt niet opgenomen. Ik hoop dat de telefoonlijnen het weer gaan doen. En hoop natuurlijk dat het geen oplichter is.

sander
28 juni 2015 20:13
Reply to  cbakker

Is er geen andere mogelijkheid om in contact te komen met hem? En wie heeft er wel een lening gekregen?

liesje
24 juni 2015 20:08

Klopt Pascal. Vandaag precies twee weken geleden heeft hij mij nog gebeld dat de licenties bijna rond waren. En dat deze week werd uitbetaald. Maar vorige week telefonisch ingesprek nu geeft hij aan telefoon nummer niet meer in gebruik. Heb denk ik al vijftig mails verstuurd maar geen antwoord. En ik ben al vanaf januari met hem in contact en was ervan overtuigd dat het goed kwam. Het was een aardige man. Maar helaas komen we zo niet verder

sander
25 juni 2015 23:08
Reply to  liesje

Is er dan niemand die echt een lening verstrekt? Waarom moeten ze oplichten? Ik begrijp het niet. Over de telefoon klinkt hij aardig en oprecht. Maar kunnen we hem niet met z’n alleen aanpakken. Er moet toch wat mogelijk zijn?

liesje
26 juni 2015 08:02
Reply to  sander

Klopt sander. Hij klonk erg oprecht had hem elke week aan de telefoon, hij belde soms zelf had al een contract gekregen via de mail. Begrijp het echt niet. Heb hem nu misschien al wel vijftig mails gestuurd maar niks. De website is er nog wel maar alle telefoon nummers buiten gebruik. Maar of er echt eerlijke mensen zijn die je willen helpen weet ik niet. Ben zelf al meerdere malen bedrogen

liesje
24 juni 2015 12:10

Helaas ben ik bang dat wij allemaal opgelicht zijn. Heb al vanaf januari contact met hem. Maar sinds twee weken niks meer en daarvoor elke week. Diegene die zegt geld van hem heeft gehad liegt. Want hij heeft nog helemaal geen licenties om geld te mogen geven. Hij reageert ook nergens meer op en dat vindt ik persoonlijk erg laf. Wees een vent en ben eerlijk

sander
24 juni 2015 19:49
Reply to  liesje

Ik ben ook bang dat we zijn opgelicht. Ik hoor nu al 2 weeken niks meer van hem. Echt vervelend. En ik heb de lening hard en dringend nodig

PGL Support
Beheerder
28 mei 2015 13:47
Reply to  Johan81

Die popup wordt eens per sessie getoond en nee het is geen kul. In vele gevallen kan deze verwijderd worden middels juridische bijstand. Daarom blijft de popup dus ook gewoon staan.

naccer
28 mei 2015 10:12

Niet intrappen, dit is een oplichter. Tot het moment dat je betaalt hebt zijn ze bereikbaar en krijg je antwoord op al je vragen. Soms vaag, zeker als het betrekking heeft op de werkelijke geldschieter.

sander
28 mei 2015 13:35
Reply to  naccer

Betekend dat sevda dan ook een oplichter is? Want zij zegt dat ze wel een lening heeft gekregen. Verder heeft niemand een lening gekregen.

naccer
28 mei 2015 13:49
Reply to  sander

Beste Sander,
Ik weet niet of dat zo is, echter ik zie/lees echter nergens dat de lening volledig rond is, en verder blijft ze in haar verhaal hangen. Een vage bedoeling dus. Een mailadres is zo opgezet. En zolang je eerst geld moet overmaken om de lening rond te krijgen, loop je voor 100% kans om je geld kwijt te zijn. Aldoende leert men. En al is de lening volgens geldschieter voor 99.9% rond, dan nog zal hij niet rond komen, want je moet eerst nog even wat geld ovemaken. Niet doen dus. ZIe ook reactie dvj. Hieronder.

PGL Support
Beheerder
29 mei 2015 12:40
Reply to  Johan81

De ene situatie is de andere niet. Er zijn wel degelijk mensen die geholpen zijn via deze website. Dat is voor ons namelijk goed te meten. Naast het feit dat wij via deze site een zo transparant mogelijk beeld willen geven van de mogelijkheden, houden wij ook de ontwikkeling van particulier geld lenen in de gaten. Mochten er nieuwe mogelijkheden zijn dan kunnen we via deze site jullie gemakkelijk op de hoogte stellen. Deze site heeft dus meerdere functies, wat je ook zelf kunt teruglezen op de site overigens. Daarnaast is het verwijderen van je BKR notering zeker wel een… Lees verder »

Sevda78
28 mei 2015 14:12
Reply to  sander

Sander, waarom ben ik nu een oplichter? Heb ik geld van jullie gehad, ik werk niet voor hem. Ik ben ook maar een persoon die een lange tijd op zoek was. Ik ben niet verantwoordelijk voor het wel of niet kunnen krijgen van een lening. Lees aub mijn reacties nogmaals. Dit was MIJNNNNN ervaring, en ja ik heb het wel gehad. Ik was op zoek naar een kleine lening, dat is door hem bemiddeld. Wat nu allemaal gebeurd, is niet mijn fout. Ik ben geen financieerder of oplichter of iets. Ik heb ook gezegd als iemand iets niet vertrouwd, moet… Lees verder »

sander
28 mei 2015 21:05
Reply to  Sevda78

Sevda ik zeg niet dat je een oplichter bent. En ik heb zelf geen lening bij hem aangevraagd. Maar het blijft wel vreemd

dvj
dvj
19 mei 2015 16:41

ik heb ook een lening aangevraagd aan hen ik heb hem persoonlijk ontmoet , dimitri van wichelen is afkomstig van gent , was nette jonge man en vroeg 120 euro pro forma altijd antwoord gehad en mail ook , tot vandaag ik hem probeerde bellen en mailen , krijg ik antwoord dat gsm nummer ni meer bestaat .

carola
19 mei 2015 11:30
Reply to  Johan81

Wat vervelend, ik was ook van plan het te proberen en Sevda heeft toch ook een lening gekregen