Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Nieuwe woning

Geachte lezer,

Hierbij ben ik, net als vele anderen, op zoek naar een financiering. Ik heb geen negatief BKR. Ik heb wel een vast inkomen.

Trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning die dit jaar is opgeleverd. Geen achterstallige betaling in de vaste lasten. Wat mijn probleem echter wel is, is dat ik bijna een jaar dubbele lasten heb gehad (huur van bijna 1000 euro en de kosten tijdens bouw van de woning).

Door de dubbele lasten, heb ik moeten schuiven met diverse betalingsverplichtingen en het vullen van één gat met het andere.

Het te lenen bedrag is voor enkele achterstallige betalingen, want ik krijg de kriebels van die brieven van het incasso bureau en deurwaarder. Tevens zou ik graag de tuin willen inrichten met terrastegels, zodat ik ook eindelijk kan genieten van de tuin in plaats van te kijken naar een zand en een beetje onkruid.

Echter vind ik het voldoen van de achterstallige betalingen belangrijker dan de tuin inrichten.

In totaal gaat het om een bedrag van ongeveer 4000 euro, dat zijn de enkele betalingen en het inrichten van de tuin. Alleen de achterstallige betalingen bedraagt ongeveer 2600 euro.

Omdat ik reeds een financiering heb, is het voor mij niet mogelijk om een financiering bij de bank te krijgen of de bestaande financiering te verhogen.

Ik hoop dat u mij van dienst kunt zijn en natuurlijk is alles wat ik hierboven heb beschreven te overleggen.

Graag hoop ik van u te vernemen.

Fijne dag!

Advertentie-ID: 365746f78cf2c19

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag3500
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit