Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Op zoek naar 3500,-

Wie kan mij helpen om van mijn ex af te komen? Na een relatie van enkele jaren blijkt dat hij me op financieel gebied van diverse kanten bedrogen heeft. Hij heeft een eigen bedrijf en heeft zonder mijn weten een krediet op mijn naam geopend.
Daar de economie niet op zijn best is, loopt zijn bedrijf niet zoals gepland, waardoor er door hem geen rekeningen betaald worden. Nu ben ik al ruim een jaar bezig om me te weren tegen incassobureaus en deurwaarders, maar mijn financiële situatie wordt er daardoor niet beter op. Daar ze totaal geen boodschap hebben aan datgene wat ik te zeggen hebbe. in hunogen staat het op mijn naam,dus betalen aub? Kortom ik wil van hem af en de kredietverstrekker snapt niet dat het niet mijn eigen gezette handtekening is op de overeenkomst,dus ze willen geld zien.

Het betreft nog een bedrag van 3500,- euro Dit heb ik momenteel niet en ik kan ook niet ik een bank aankloppen door dit krediet. Dus wie wil mij helpen, zodat ik een dikke streep onder het verleden kan zetten en eindelijk kan beginnen met mijn eigen leven weer op te bouwen?

Alvast bedankt!

Advertentie-ID: 98851f76833b84d7

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag3500,-
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit