Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Opletten voor oplichters

Waarom zou u moet betalen om een lening te krijgen? Eventuele vergoedingen voor een legitieme lening worden ingebouwd in de lening. Denk er eens over na …. Als ze u in bruikleen geven van je 10k en de vergoedingen kosten 300 Euro dan geven ze u 9.700 en betaalt u terug 10.000 Euro Waarom zouden ze zeggen dat je vooraf te betalen. Dus stuur je ze 300 en ze sturen je 10.000 WAAROM? Het is hetzelfde effect krijg je 9700. De reden dat ze vragen om upfront kosten is omdat ze een SCAM zijn en ze vragen ​​alleen u 300 en je zult nooit uw lening zien.
Als ze vragen voor een upfront kosten, transactiekosten, Verzekeringkosten geld via Western Union …. enz. Ook via nu Nederlandse banken is scam, zijn personen die hun account laten gebruiken voor Nigeria en Azie en deze personen sturen het via West Union door waar ze een procent op hebben. Doe het niet komt u alleen in een slechtere situatie en meer geld kwijt.
Denk er ook aan Verzekering zijn wettelijk niet verplicht, u heb de keuze ja/nee en waar u wilt. Indien de kredietverstrekker erop sta een verzekering te nemen dan moet hij dit wettelijk in zijn interesten inbouwen of van de lening som afnemen, u heb zelfs wettelijk recht om een verzekering te nemen tot 14 dagen na ontvangst lening. Hoop dat jullie er bij stil staan want we zitten allemaal hier om ernstig geholpen te worden niet om opgelicht te worden…

Advertentie-ID: 317533ca80b39347

Specificaties lening

BetreftUit ervaring en opzoekingen

Reageren?

1 Reactie
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
carola
14 april 2014 13:02

Ik zoek ook nog steeds, is er iemand die kan helpen?