Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Oplichterij Dimitri Van Wichelen

Heel dringend, ik las hier heel veel mensen die in contact gekomen zijn met Dimitri Van Wichelen. Nou jammer genoeg ben ik ook met dit kereltje in zee gestapt.
Heeft hij u ook bedreigd door te zeggen dat hij bij de
politie werkte en dat ze hem daar kennen.

Ik zoek mensen die hem geld gegeven hebben voor een klacht nog meer te ondersteunen,

HET WORDT HOOG TIJD DAT DAT KERELTJE ZIJN GEVOLGEN LEERT KENNEN VAN OPLICHTERIJ!!!!!

iedereen die opgelicht werd aub zet jullie trots en pijn aan de kant in Belgie en Nederland, maar dat ventje heeft
mij nog dieper in de miserie gestort, en moet en zal zijn
straf niet ontlopen. Zoals eerder op een blog liep er een onderzoek tegen hem en mocht er niets gezegd worden ??? ja waarom kan hij dan nu nog steeds vrij handelen, niets geloof ik ervan als eerder dat hij hetzelf is die dat geschreven heeft, veroordeling is nog niet gebeurt,
OOk ik heb heel veel schaamte in het vertrouwen van een man die zo malafide praktijken doet, maar nu is het genoeg geweest, Laat recht met ons allen zegevieren en hem zijn straf niet laten ontlopen en mensen nog meer in zak en as laten zetten. Mensen een heel emotionele oproep om hier ook op te reageren, aub. laat hem hangen.

aub reageer hieronder zodanig dat ik hiermee ook verder kan, ik ben heel wat centjes kwijt en de miserie heb ik er op de koop toe ook nog eens bijgekregen.

K

Advertentie-ID: 27356e11fe688c8b

Specificaties lening

Betreftbedrijven MGS Finance, Malexa, A. D. S. CONSULTS BV; LIMITED

Reageren?

10 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
domblondje69
16 augustus 2017 14:51
Reply to  krista25

Klopt helemaal, ze dringt zich echt aan je op! Kom je niet vanaf!

Johan81
26 april 2016 14:25

Helaas is het voor Justitie erg moeijk om zo iemand op te pakken. Oplichters weten dit. Dit komt met name omdat ze werken vanuit het TOR netwerk. Via dit netwerk zijn ze niet te vinden. Hun ip adressen veranderen meerdere keren per seconde. Op die manier kunnen ze anoniem met hun oplichtings praktijken verder gaan. Komt bij dat ze werken onder een valse naam en adres. Weet 100% procent zeker dat Dimitri niet zijn echte naam is. Neem daar bij dat de meeste ook nog eens werken met bedrijven in het buitenland en banken in het buitenland. Oplichters maken graag… Lees verder »

Beyazz
12 maart 2016 01:49

Hallo Krista. In 2014 ben ik met hem in contact gekomen. Moest toen een vooruitbetaling doen van 280 euro. Alle contact via mail en telefoon verliep vlot tot ie de vooruitbetaling had ontvangen. Nadien enkel nog af en toe contact van mail. Nooit een contract gezien en ik zou mijn geld terug krijgen als er geen lening kon aangeboden worden. Dit was ook een fabeltje. De website werd continu verandert altijd smoesjes van problemen met de telefoonlijnen. Ik heb hem op zn dak gezeten en hij ging mij aanklagen voor dreigementen te uiten. Niks meer van gehoord en heb er… Lees verder »

PGL Support
Beheerder
10 maart 2016 09:34

Hallo,
Vervelend om te vernemen. Om welk account (gebruikersnaam) gaat het, zodat wij deze persoon kunnen bannen van het forum.
Of betreft het gewoon 1 persoon die onder meerdere accounts handelt?

Bedankt,
PGL

PGL Support
Beheerder
10 maart 2016 09:44
Reply to  krista25

Heel vervelend om te vernemen Krista. Altijd even aangifte doen. Succes en sterkte in deze tijd.