Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

oplichters

hallo
ik wou kijken of iemand ervaring hier mee had
ik kan een lening van haar krijgen ze heeft kopie idkaart van haar gestuurd en een beroepkaart van haar advocaat nu wil ik eigenlijk weten kan ik lenen van haar of juist niet staat zij ook bij de oplichters tussen of niet
ik ben radeloos ik wil het graag weten
vr gr van lano

Advertentie-ID: 5545353b3595315e

Specificaties lening

Betreftdiana stoncuite

Reageren?

7 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
Gertjan
Gertjan
11 januari 2015 22:19

Pure oplichting,
Ze gebruiken uw id kaart en andere gegevens om illegale handelingen te verrichten, bv op uw naam een rekening afsluiten, paypal accounts openen, spul kopen, noem maar op!
Ga hier niet mee in zee!!!!

belle79
12 augustus 2014 10:52

Heb net 43 advertenties bekeken van geldschieters. Wat mij opval is dat de advertenties er allemaal nagenoeg t zelfde uitzien en ook op de zelfde gebrekkige nederlandse spelling geschreven zijn. Dit houd in vertaald door google of dergelijk. Ik heb ervaren dat dit oplichters zijn die allemaal om een bedrag vragen voor dat ke de lening krijgt. Ook wanner je het eerste bedrag betaald heb, krijg je nog geen lening. Vaak vragen ze om meer geld. Trap hier aub niet in. Hoe overtuigend ze ook zijn.

ijsbergje
7 mei 2014 15:20

Weer oplichters actief ? Het worden er wel steeds meer ook op deze site..

springki
21 april 2014 04:16

Vrees dat het scam is… email adres engels met zogezegd hotmail uit frankrijk… Denk eraan ID is niet altijd vertrouwbaar, kan gelijk wie zijn die iemand zijn ID gebruik om zo mensen die een lening zoeken te misleiden. ID kan je zelf op afbeeldingen Google zo downloaden. Vraag haar duidelijk of ZIJ of Haar advocaat, notaris of bank na het geven van jou ID of er zal gevraagd worden geld eerst te storten alvorens de lening wordt geactiveerd in u account…. Indien ze geld vraagt hoe klein ook is het is fake… Onthoud transfer van France naar Belgie met international… Lees verder »

Azzeddine1986
20 april 2014 12:35

Hallo,

Wat is haar naam en haar email adres dan?

Andy193
8 juni 2014 13:25
Reply to  lanoesha

Lanoesha dat is pure oplichting.Ze zal vragen of je de notaris kosten wilt betalen?laat me raden ze is akkoord gegaan met de lening,maar is helaas voor zakenreis ergens