Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Oplichters?

  • Betreft: Lening
  • Datum: 1 maart 2016 12:28
  • Verloopt: Advertenties blijven actief

Beschrijving

Bijdeze wil ik mensen op deze site waarschuwen. Ik ben een eenmanszaak gestart en ik heb advertentie geplaatst of er eerlijke kredietverstrekkers zijn die mij een lening kunnen doen. Er melde zich ene Maarten koning bij mij aan via email. Hij gaf aan dat hij een bedrijf heeft en een andere bedrijf verkocht en van dat geld doet hij mensen helpen en een lening geven aan die mensen die het echt nodig hebben. Hij weet dus van mijn eenmanszaak en kwam bij mij in mijn salon , want hij vroeg ook voor een massage. Hij heeft geprobeerd om verder te gaan in massage naar zijn wensen . en dat heb ik niet gedaan. Nou voor de massage gaf hij mij een contract waar alles netjes op staat wat betreft lening van €10.000. Ik moest mijn rekeningnummer opzetten en handtekeningen van hem en mij. Dit is zijn email: maarten_koning@live.NL
Hij heeft 1,5 uur massage gekregen van €95 en dat zou hij storten op mijn rekeningnummer samen met de lening. En idd te mooi om waar te zijn. Vrijdag op mijn rekeningnummer gekeken en nee niets staat erop. Ik hoopte en dacht maandag ? Nee ook niets. Een vieze oude zak die had gehoopt dat ik dus wat meer bij hem kon doen wat betreft massage. Hij zegt ook dat hij een bedrijf heeft Maarten Koning BV. In Breda.
Verdomme dit had ik niet verwacht want we hebben elkaar persoonlijke gesprek met elkaar gehad. De email bestaat nog steeds maar hij reageert niet.alles wat ik hem stuurde reageert hij niet op. Pas op alstublieft want het is een valse karakter.

  

Advertentie-ID: 66356d564e98cd63

gesponsorde links

250 x 250

Geef een reactie

3 Reacties op "Oplichters?"

Hier kunt u een reactie achterlaten. Nieuwe reacties worden eerst door onze redactie gescreend.
Sorteer op:   Recent | Oudste | Meeste stemmen
Twan
Lid
Geregistreerd lid
Bekijkt content
Commenter
Writer

Hoi heb jij nog iemand gevonden voor een lening

wpDiscuz

PGL supporters