Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!
Gewenst leenbedrag:
Indicatie netto maandinkomen:
Dienstverband:
Woonachtig in:
Type lening:

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Persoonlijk contact bij lening

beste Lening verstrekker ,

Afgelopen half jaar is er heel veel gebeurd bij ons in de familie , waar door de pijn en verdriet gingen overheersen , hier bij heb ik altijd door gewerkt , tot helaas een burn-out . Mijn vader kanker , nichtje der hartje niet goed , Maar een van de dingen die mij kapot maakt is dat mijn zus er een zooitje van heeft gemaakt , en hierbij mijn hulp vroeg , ik heb toen geholpen met 4000,- van mijn salaris en spaargeld te geven , met de afspraak dat ik iedere maand haar gestorte geld zou krijgen en haar dan zou onderhouden met de kleine dingetjes . Maar tot overmaat van ramp , ging zij de schuldsanering in, en kan ik dus 3 jaar wachten op mijn centen . Ben heel blij voor haar , want dat had ze echt nodig , maar minder blij voor mezelf .. nou is t zo , ik heb best een prima inkomen , mag zeker niet klagen ,, alleen ik loop nu achter de feite aan omdat die nu al bijna 3 maanden speelt en dat maakt mij gek .

Waar ben ik naar op zoek ;;;

Ik ben op zoek naar een lening/geld verstrekker waarmee ik persoonlijk contact heb , want er zijn al zat fraudeurs heb ik gemerkt (slecht NL in rare mails en 0033 nummers ) .

Graag wil ik 5000,- ( vijfduizend euro ) lenen , zodat alles in een keer verholpen is . Hierbij stellen wij een goed contract op , voor beide partijen duidelijkheid . Het bedrag wat ik maandelijks aan u terug kan betalen is 500,- ( vijfhonderd euro ) .

Dat betekend 10x 500,- = 5000,- lening , hierbij wil ik een keer extra 500,- betalen als rente .

Totale lening incl rente is dan 5500,- ( vijfduizend en vijfhonderd euro ) .

Kan u mij helpen ?

Mvg

Advertentie-ID: 3815b94ad9eb2f28

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag5000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit, Zuid-Holland