Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Persoonlijk contact bij lening

beste Lening verstrekker ,

Afgelopen half jaar is er heel veel gebeurd bij ons in de familie , waar door de pijn en verdriet gingen overheersen , hier bij heb ik altijd door gewerkt , tot helaas een burn-out . Mijn vader kanker , nichtje der hartje niet goed , Maar een van de dingen die mij kapot maakt is dat mijn zus er een zooitje van heeft gemaakt , en hierbij mijn hulp vroeg , ik heb toen geholpen met 4000,- van mijn salaris en spaargeld te geven , met de afspraak dat ik iedere maand haar gestorte geld zou krijgen en haar dan zou onderhouden met de kleine dingetjes . Maar tot overmaat van ramp , ging zij de schuldsanering in, en kan ik dus 3 jaar wachten op mijn centen . Ben heel blij voor haar , want dat had ze echt nodig , maar minder blij voor mezelf .. nou is t zo , ik heb best een prima inkomen , mag zeker niet klagen ,, alleen ik loop nu achter de feite aan omdat die nu al bijna 3 maanden speelt en dat maakt mij gek .

Waar ben ik naar op zoek ;;;

Ik ben op zoek naar een lening/geld verstrekker waarmee ik persoonlijk contact heb , want er zijn al zat fraudeurs heb ik gemerkt (slecht NL in rare mails en 0033 nummers ) .

Graag wil ik 5000,- ( vijfduizend euro ) lenen , zodat alles in een keer verholpen is . Hierbij stellen wij een goed contract op , voor beide partijen duidelijkheid . Het bedrag wat ik maandelijks aan u terug kan betalen is 500,- ( vijfhonderd euro ) .

Dat betekend 10x 500,- = 5000,- lening , hierbij wil ik een keer extra 500,- betalen als rente .

Totale lening incl rente is dan 5500,- ( vijfduizend en vijfhonderd euro ) .

Kan u mij helpen ?

Mvg

Advertentie-ID: 3815b94ad9eb2f28

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag5000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit, Zuid-Holland