Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

MET SPOED LENING GEZOCHT!

Ik ben met spoed op zoek naar een lening omdat ik sinds vorige week bij de Kamer Van Koophandel ingeschreven sta als Eenmansbedrijf en door een onverwachtse situatie kan ik de opstart niet rond krijgen terwijl ik zekerheid heb van 4800 per maand bruto.

eigenlijk zouden mijn ouders dit allemaal financieren want die kwamen ook met dit idee alleen nu woon ik sinds 3 weken niet meer bij mijn ouders vanwege erge ruzie`s de laatste jaren wat nu teveel geworden was..

maar nu zit ik dus met het probleem dat ik een cursus van 1300 euro moet doen voor in de steigerbouw want na deze cursus gaat mijn uurloon van 26 naar 34 euro dus het beste is om deze zo snel mogelijk te doen,

en dan nog het probleem dat ik niet eens meer kan tanken omdat mijn ouders mijn spaarrekening beheren en ik dus niets kan op dit moment..

ik moet nu aan mijn ouders bewijzen dat ik het wel kan en ze weer trots op me zijn en het goed komt tussen ons..

dus als er iemand is die me wil helpen heel graag!
ik betaal het binnen 2 maanden aan u terug.

Advertentie-ID: 8855abf029f4b729

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag5000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit, Drenthe, Flevoland, Friesland (Fryslân), Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Vlaanderen (BE), Zeeland, Zuid-Holland