Particulier lenen begint hier:

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Tijdelijke lening voor hypotheek

Mijn situatie is aldus.
Jarenlang was ik mantelzorger voor mijn moeder die in 2013 op 91-jarige leeftijd overleed. Haar bedoeling was dat ik kon blijven wonen in de ouderlijke woning. Dat wilde ook de familie, in het begin… Kort gezegd, voor haar overlijden haakte een zus al af: de verhouding werd zeer slecht. Daarom werd ik met goedvinden van de rest door mijn moeder als enig erfgenaam benoemd om alsnog zeker te zijn dat haar wil en belofte van haar en de familie zou worden stand gehouden. Het gevolg is dat die zus na haar overlijden meteen een rechtszaak begon die pas na drie jaren is geëindigd via een schikking.
Het grote probleem nu is dat de bank mij op zich een hypotheek had willen verstrekken die ik dan overnam van mijn moeder. Echter de schikking wordt als schuld gezien en om deze over te nemen zou de bank een hogere hypotheek moeten verstrekken dan ze mag doen.
De oplossing is bijvoorbeeld dat ik (tijdelijk) leen bij een al dan niet bekende opdat formeel die schuld laag genoeg wordt om de hypotheek wel door te kunnen laten gaan. Daarna kan ik een krediet aanvragen om diegene terug te betalen. Wellicht zou ik ook de totale schikking bij diegene kunnen neerleggen en houden, als dat qua rente niet veel uitmaakt dan bij een officiële instelling als een bank. En het moet niet bij het BKR geregistreerd zijn. Als ik bij u leen ziet mijn hypotheekverstrekker dat dan?
Als u mee kan denken in een oplossing hoor ik dat graag.

Advertentie-ID: 2175a50cc63f0929

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag€12000
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Maakt niet uit