Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Uitzonderlijke tandkosten die de tandverzekering nog niet dekt

Mijn eerste keer op dit soort sites… nooit schulden gehad, nooit onder 0 op mijn rekening… ik heb een ernstige, toffe fulltime bediendejob, maar nu ga ik effe door een moeilijke periode door hoge factuur van de tandarts voor onvoorziene kroon problemen. Heb tot nog toe betaaluitstel van mijn tandartse gekregen…
De banken willen allemaal zonder probleem een kleine lening toestaan “mits 2de handtekening van mijn partner, gezien de gezamenlijke hypotheeklening”.
Ik wens dit echter in géén geval. Ik betaal elke maand mijn deel van de gezamenlijke kosten tijdig en het gaat hier om een tijdelijk dipje. De meeste mensen begrijpen niet, dat ik mijn partner niet om geld vraag, maar dat wens ik liever niet (daar heb ik mijn redenen voor sinds mijn echtscheiding).
Welke eerlijke, serieuze persoon, die zijn/haar centen op de spaarrekening niets opbrengen en niet direct geld nodig heeft, kan mij heel snel uit de nood helpen met 1.000 €. Ik kan wens 120 € per maand gedurende 10 maanden terug te betalen, totaal dus van 1200 €. Graag met een onderhands contract tussen 2 partijen.

Advertentie-ID: 37158ab2ab48e3f7

Specificaties lening

Gewenst leenbedrag1.000 €
Type leningParticulier
Waar zoekt u een lening?Vlaanderen (BE)