Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Waarschuwing

Hallo allemaal mede zoekers naar een lening wij zitten allemaal in hetzelfde schuitje zijn zoekende naar een lening via de particuliere weg zijn wanhopig en kunnen het door omstandigheden niet op een andere manier verkrijgen, helaas wordt daar misbruik van gemaakt zo is mij ook overkomen gelukkig was ik waakzaam en heeft het me geen geld gekost maar wel veel ergenis.

Veel buitenlandse aanbieders hebben me benaderd het leek allemaal mooie te gaan ik kreeg zelfs een bevstiging toegezonden en een contract welke ik moest ondertekenen het zag er allemaal heel professioneel uit na het ondertekenen van het contract en opsturen via mail kreeg ik zelfs een cheque toegezonden via natwest het leek dus allemaal eindelijk het einde van de onzekere financiele periode te zijn maar mensen trap er niet in……………..maandags zou het geld op mijn rekening staan toen ging het mis het kwam maar niet binnen ik moest opeens betalen voor onderzoek waar het dan gebleven zou zijn.

Ik heb natwest (waar de chequa van zou zijn) zelf benaderd de cheque bleek vals en het emailadres afkomstig van natwest bleek ook vals……..trap er dus niet in het zijn geen grote bedragen wat ze vragen maar van 100 mensen kleine bedragen vragen zorgt er wel voor dat hun portemonee gespekt zal worden.

Nogmaals en dat is ook de waarschuwing van de natwest bank waar ik contact mee heb gehad betaal nooit vooraf voor een lening ook al zeggen ze dat dat voor verzekering is etc er mag nooit en te nimmer geld gevraagd worden voor ene lening.

indien iemand als tussenpersoon werkt voor een buitenlandse kredietmaatschappij dan krijgt die van die maatschappij namelijk zijn vergoeding en niet van de client zelf!!!!!!!!!!!!!!!

Tevens hebben ze n.a.v. jou aanvraag dus al je gegevens ze gaan je dan mails toezenden alsof ze van jou bank afkomstig zijn LET OP DIT KOMT NIET VAN JOU BANK AF EN KLIK DUS NOOIT OP DE LINK DIE JE IN DE MAIL HEBT GEHAD!!!! ze hebben namelijk je bankrekeningnummer en kunnen via de link nu in jou pc en zodra jij online gaat bankieren kunnen ze alles met jou bankgegevens doen………..let dus goed op nooit en te nimmer op een link klikken welke je hebt ontvangen alsof hij van je eigen bank is klik eerst op de mail doorsturen je ziet dan het complete emailadres van afzenden je zult dan zien dat het via een hotmail, gmail of andere van dit soort emailadres is verzonden!!!!!

sterkte en succes en trap er niet in wees op je hoede net als ik ben geweest en heb je een cheque ontvangen per mail mail hem door naar natwestbank (voor vragen mail me gerust ik heb de gegevens van natwest) ze zijn al een onderzoek gestart

mvgr

Advertentie-ID: 7634ffa8b2a828fe

Specificaties lening

Betreftbuitenlandse aanbieders

Reageren?

1 Reactie
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
PGL Support
Beheerder
24 juli 2012 21:02

Dank voor het melden gezochtd73.