Welkom, bezoeker! [Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Rubriek: Ervaringen (126)

Advertenties

particulier geld lenen

Goedkoop lenen met standaard een lage rente!

Goedkoop geld lenen? Kies nu voor een particuliere lening met een standaard lage rente! Klik hier voor een vrijblijvende offerte!

zonder bank geld lenen

Geld lenen zonder bank?

Goedkoop geld lenen zonder bank? Samen kijken naar uw leenmogelijkheden en lenen tegen een zeer scherpe rente! Klik hier voor een lening zonder bank!.

prepaid card

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing?

Vraagt u nu een creditcard aan met 5 euro cadeau en zonder BKR toetsing! Klik hier om aan te vragen!

particulier geld lenen

Sticky: Waarschuwing voor iedereen die een particuliere lening aanvraagt

Beste mensen,Hierbij een waarschuwing voor eenieder die een particuliere lening wil aanvragen:- Plaats niet uw e-mail in de advertentie. Zo geeft u opli...

particulier geld lenen

Sticky: Meldpunt & overzicht oplichters

Beste leden, Wij proberen deze website zo schoon mogelijk te houden van oplichters. Daarom worden alle nieuwe advertenties en reacties eerst gecontroleerd door...

Wie heeft er positieve ervaringen

Ik ben op zoek naar een lening. Echter heb ik al diverse aanbiedingen gekregen maar bij allemaal moet er een bedrag vooraf overgemaakt worden. Het word overal anders genoemd bij de ene notariskosten bij de ander bankkosten noem maar op. Nu ben ik heel erg benieuwd of er ook mensen zijn die wel al positieve ervaringen hebben.

Dimitri van wichelen

Voor alle mensen die een reactie hebben gegeven op Dimitri van wichelen. Ik denk dat ik met deze man in zee ben gegaan. De verhalen die op deze site staan komen erg overeen met wat mij is overkomen. Kunnen mensen beschrijven hoe deze Dimitri van Wichelen er uit ziet? Leeftijd, afkomst?

mede gedupeerden gezocht

Helaas ben ik ook gedupeerd door de heer S.Cheret.Ik ga hiervan aangifte doen .Zijn er meerdere gedupeerden en zo ja,welke acties zijn er ondernomen?

dominique frot

heeft er iemand ervaring met een particuliere geldverstrekker genaamd dominique frot?op een te lenen bedrag dient er eerst 198 € betaald te worden.ondertussen heeft hij reeds zijn paspoort doorgemaild(woonachtig te 2 square desaix 75015 Paris.ik heb nog niets betaald.ik wacht op respons op deze site.ben vroeger al eens opgelicht .

Wie kent framoissonnie1977manuel@gmail

Deze framoissonnie1977manuel@gmail.com en banqueassurance12@gmail.com werken samen. Kreeg een lening aanbod van de eerste. Ik zei heb wel interresse en zei dat ik niks van te voren betaalde. Hoefde niet Totdat de email kwam van de bank. 250€ borg tegenwoordig. Wie kent hun en heeft wel lening gehad. Naar mijn weten oplichters.

Opgelicht?

Heeft iemand een lening gekregen van Naomi Veenstra of miranda Posthumus heb vooraf betaald maar nu al twee dagen niks meer vernomen

Mrs Hope Elinal

Bij deze een grote waarschuwing dat deze dame een voorafbetaling vraagt voor een lening, aangezien ik er niet wil op ingaan, ze overschakelt naar Engels en haar beleefd zijn vergeet.NIET DOEN OF U WORDT WEER OPGELICHT DOOR DIT UITSCHOTmet vriendelijke groetenk

Mensen ga niet met Jans in zee, hij reageert hier op advertenties

Mensen ga niet met Jans in zee, hij reageert hier op advertenties maar is de oplichter Sebastiaan Cheret, wel bekend omdat hij al eens heeft gezeten voor oplichting

wie kent lendcash.online

Wie heeft van hun een lening gehad

wie kent Bradt leningen

Op www.leningen-bradt.com/nl Op deze site klinkt het negatief Geen telefoonnummer geen KvK nr. Geen enkele naam. De lening wordt aangeboden via eenfranse bank www.sti-credi.com .Daar kan je dan alles over maken naar je eigen bank.Bij de overmaken stopt de transfer. Je krijg dan berichtdat je 220euro kan overmaken voor de code . De met andere woorden kijk uit voor deze oplichter.

Pagina 1 van 131 2 3 13

gesponsorde links

PGL supporters

Recente reacties

Tot €1500,- lenen?

240x400