Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Rubriek: Lening gezocht (2628)

Advertenties

particulier geld lenen

Goedkoop lenen met standaard een lage rente!

Goedkoop geld lenen? Kies nu voor een particuliere lening met een standaard lage rente! Klik hier voor een vrijblijvende offerte!

zonder bank geld lenen

Geld lenen zonder bank?

Goedkoop geld lenen zonder bank? Samen kijken naar uw leenmogelijkheden en lenen tegen een zeer scherpe rente! Klik hier voor een lening zonder bank!.

prepaid card

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing?

Vraagt u nu een creditcard aan met 5 euro cadeau en zonder BKR toetsing! Klik hier om aan te vragen!

WIE KAN MIJ AAN EEN LENING HELPEN?

WIE KAN EN WIL MIJ HELPEN MET EEN LENING? IK BEN AL VEEL TE VAAK OPGELICHT. ZIJN ER OOK NOG EERLIJKE MENSEN?

Lening gezocht – aflossing in 24 maanden

Wie o wie durft het aan om mij een lening te verstrekken van € 5.000 euro? Ik ben bereid om hiervoor € 6.000 euro terug te betalen (inclusief € 1.000 rente) in een tijdsbestek van 24 maanden oftewel € 250,- per maand. Ben bereid om nadere toelichtingen te geven bij een persoonlijk gesprek.

Wie leent mij 1500?

Beste lezers, Ja, daar is er weer eentje die geld nodig heeft! Dat zou misschien mijn reactie ook zijn! Maar soms komen we onverwacht in de knel, een domme zet, of gewoon pech! Daarom hoop ik toch stiekem dat er iemand is die mij toch wil helpen! Beter niet reageren als je geld aan me wilt verdienen, 2000 wil ik terugbetalen, dus je gaat niet rijk van me worden! Maar ik neem aan dat je me niet je laatste cent gaat lenen, dus je moet me daar dan...

Lening 150 euro gezocht

Beste, Ik zoek met spoed een kleine lening van 150 euro. Ik werk regelmatig op uitzendbasis en kan dit dus in max anderhalve maand terugbetaald hebben. Graag hoor ik van u als u me kan helpen. Vooruitbetalingen ivm met verzekeringen doe ik niet aan.

eerlijke lener gezocht

ik ben een alleenstaande vrouw die iemand zoekt die mij een lening van 5000 euro kan geven op maandelijks afbetaling en liefst zonder vooruit betaling want ik ben almedere keren opgelicht door vooruit betaling te doen en ik heb dit geld dringend nodig . wie is eerlijk en kan mij aub helpen er moeten toch ergens eerlijke geldschieters zijn . wie kan mij helpen aub is dringend dringend

Spoed: Lening zo verkregen??

Heeft iemand eigenlijk hier ooit een lening gehad? Ik zie wel advertenties, maar zie niet dat er ook echt een lening verstrekt is op de manier. Ik zou het zo erg fijn vinden als iemand mij aan een lening van 1500 euro kan helpen. Ik kan 300 per maand afbetalen. Mochten er extra kosten zijn, die worden dan bij de lening opgeteld en zo afbetaald. Dus geen vooruitbetaling. Wie kan mij helpen met spoed?

hypothecaire lening gevraagd voor onderhoud woning

Ik zoek een hypothecaire lening van 75.000 euro voor het plegen van noodzakelijk achterstallig onderhoud van mijn woning. De lening kan terug betaald worden in 5 jaar en kan gesecureerd worden met een volwaardige 1e hypotheek op mijn hypotheekvrije woning met een recente taxatiewaarde in de huidige staat van 275.000 euro. De juiste verstrekker kan rekenen op een stipte terugbetaling en een bonus t.o.v. de marktrente. Woekeraars en oplichters gelieve hun en...

wie kan mij helpen

Welke oprecht persoon kan mij helpen? Ik ben op zoek naar een particuliere geldverstrekker die mij kan helpen. Een persoonlijke ontmoeting is voor mij van belang, ik geloof er niet in als dit alleen maar via digitaal contact verloopt. Ik ben alleenstaand, 50 plus en heb een moeilijke periode achter de rug. Graag zou ik orde op zaken willen stellen en daar heb ik hulp bij nodig. Meer informatie kunt u per email ontvangen. Vriendelijke groet

Minilening gezocht van €800,-

Wegens uitblijven uitbetaling van mijn loon van de maanden: November-December en Januari zit ik met een huurachterstand van €800,-. Ik zoek daarom ook een lening van €800,-. Deze lening kan ik op 25-03-2018 terugbetalen. Ik hoop van harte dat iemand mij uit de brand kan helpen.

Met spoed opzoek naar een lening.

Ik ben met spoed opzoek naar een lening van 5000 euro voor een huurachterstand, mijn ex heeft mij gelaten met een gigantische huurschuld en ik raak mijn woning kwijt als ik niet snel het bedrag betaal. Ik ben nu een alleenstaande moeder met een zoontje van 2 en kan nergens terecht. Ik kan 450 euro per maand aflossen. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Pagina 1 van 2631 2 3 263

gesponsorde links

Resultaat verfijnen

  1.  
  2.  
  1.  
  2.  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  

PGL supporters

Tot €1500,- lenen?

240x400