Contact opnemen met PGL kan middels onderstaand formulier, of stuurt u een mailtje naar info[at]particulier-geld-lenen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[ninja_form id=2]

8 antwoorden
 1. Dollie
  Dollie zegt:

  Ik stel me eerst eens voor.
  Ik ben José 50 jaar, woonachtig in Vijlen Zuid-Limburg.
  Ik kom 1000€ te kort om een auto aan te schaffen, die ik erg nodig hebt met mijn nieuwe start van een chihuahua fokkerij. Ik woon erg afgelegen in een berglandschap 🙁
  Helaas kom ik niet in aanmerking voor een financiering, door bkr noteringen. vanwege de crisis is helaas mijn onderneming in 2009 uitgelopen tot een faillissement.
  Ik kan met een goed geweten vertellen dat ik betrouwbaar ben.
  Het betreft nietom een langlopende lening, 200€ kan ik per maand met gemak missen.
  Ik hoop dat u wat voor mij kan betekenen

  Vriendelijke groet
  José
  Deze reactie is afkomstig van :
  Naam : Josephina
  Tel : 0637387330

 2. I. k
  I. k zegt:

  Wij als bedrijf zijn opzoek naar een spoed lening van €70.000 en zijn bereid om een goed voorstel te doen wij kunnen ook aantonen waarom u ons kunt vertrouwen.

  Mvg I.K

 3. Berjum
  Berjum zegt:

  Het zou aan te raden zijn in belang van deze site dat de oprichters een goede manier vonden om fraude tegen te gaan . Een bende is actief over heel Europa onder vorm van een piramide ,een top en allemaal pionnen. Er is een oplossing allen die gedupeerd zijn geworden ,klacht indienen de bankrekeningen opgeven waar op gestort werd ,de betrokken bank op de hoogte brengen,en hun de klacht opsturen . Zo word het netwerk open gelegd en worden de oplichters zelfd de pionnen opgepakt en lost men de kern op.
  Om het parquet te overtuigen ,want voor een man maken ze zich zelden moe dient men allen en zoveel mogelijk klav chten samen te bundelen .

Trackbacks & Pingbacks

Reacties zijn gesloten.