Crosslend

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Crosslend
 • 4.5/10
  Rentekosten kredietnemer - 4.5/10
 • 4.5/10
  Rendement kredietverstrekker - 4.5/10
 • 4.6/10
  Snelheid aanvraag - 4.6/10
 • 4.6/10
  Leenmogelijkheden BKR - 4.6/10
 • 4.8/10
  Support - 4.8/10
4.6/10

Samengevat

VOORDELEN

 • Gratis snelle geavanceerde berekening van kredietwaardigheid
 • Transparant
 • Nederlandse ondersteuning
 • Kredietverstrekking via geavanceerd model

NADELEN

 • Afhankelijkheid van investeerders
Verzenden
User Review
0 (0 votes)

CrossLend is een van oorsprong Duitse kredietverschaffer die nu ook in Nederland opereert. Ook jij kunt dus profiteren van een lening met een heel aantrekkelijke rente. Door een vernieuwende aanpak weten de mensen achter CrossLend een geheel nieuwe manier van geld lenen te realiseren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een model waarin zowel investeerders als kredietnemers een rol spelen. Een grensoverschrijdende online kredietmarkplaats, zo kun je het nog het beste omschrijven.

Hoe verloopt het kredietaanvraagproces?

Het kredietaanvraagproces is opgebouwd uit een aantal stappen waardoor jij veilig en snel een lening kunt aanvragen:

 1. Vraag een lening aan: het belangrijkste is natuurlijk dat je eerst aangeeft hoe hoog je lening moet zijn. Hierbij word je door CrossLend ook om aanvullende informatie gevraagd, zoals je inkomen en woonsituatie.
 2. Ontvang een kredietscore: Het moderne systeem van CrossLend rekent op basis van je aanvraag je kredietscore uit. In vergelijking met andere kredietverleners wordt er meer meegewogen in de berekening van de score. Zo is de berekening van de score zo eerlijk mogelijk. Al binnen enkele seconden na je aanvraag weet je meer over je potentiële lening.
 3. Bevestig je inkomen en identiteit: Je wordt gevraagd het door jou aangegeven inkomen in stap 1 middels bijvoorbeeld bankafschriften aan te tonen. Daarnaast zal je aan de hand van een korte videoprocedure je identiteit bevestigen.
 4. Onderteken de documenten: Zet je digitale handtekening en wacht op een reactie.

Hoe berekent CrossLend de rentes van de kredietprojecten?

Op basis van de gegevens die je bij je aanvraag hebt doorgegeven, berekent CrossLend de rentevoet. Hierbij kom je uit op een jaarlijks kostenpercentage dat tussen de 4,82% en de 14% ligt. Het jaarlijks kostenpercentage is volgens EU-bepalingen vastgesteld.

Verdienmodel CrossLend?

Hoewel het vaststellen van je kredietwaardigheid gratis voor je wordt gedaan, zijn er wel administratiekosten waar je op bedacht moet zijn. Deze eenmalige administratiekosten komen overeen met 0,5% tot 5% van het gewenste kredietbedrag. Verder is gebruik van het platform gratis.

Wat zijn de vereisten om kredietnemer op het CrossLend platform te worden?

Als je minimaal 18 jaar oud bent en volledige rechtsbevoegdheid hebt mag je gebruik maken van de diensten van CrossLend. Ook is het belangrijk dat je je registratiegegevens up-to-date houdt. Daarnaast is het vanzelfsprekend nodig dat je bekend bent en akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden.

Is lenen via CrossLend veilig?

Doordat je tijdens het aanvraagproces goed wordt gecontroleerd op je identiteit, is fraude uit te sluiten. Omdat CrossLend bovendien heel serieus met je persoonlijke gegevens omgaat, ben je zeker van veiligheid. CrossLend heeft niet voor niets een eersteklas certificaat mogen ontvangen voor gegevensbescherming.

Avatar of PGL Support

Door PGL Support

Hallo, ik ben een van de moderators van dit forum.

11 januari 2016 15:02