Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Hoe kunt u meer geld besparen?

Geld Tips 22 augustus 2012

Er zijn vele verschillende manieren om geld te besparen. Het mooiste ervan is dat er natuurlijk meer geld in de portemonnee blijft om leuke dingen mee te doen of om zelfs mee te sparen.  Sparen of lekker uitgeven aan leuke dingen is alleen mogelijk als u het geld ook heeft. Daarom gaan wij u proberen te helpen, middels onze blog, om geld te besparen op uiteenlopende kostenposten. Wij proberen regelmatig via onze blog nieuwe tips te verschaffen, dus houdt u onze weblog in de gaten!

Dit allereerste artikel betreft een inleiding hierop. Er zijn een aantal vlakken waarop u geld kunt besparen, zoals verzekeringen die u heeft voor uw auto, uw huis, rechtsbijstand, zuiniger rijden met de auto of andere zaken. Ook uw woonlasten kunnen misschien wel omlaag door uw hypotheek over te sluiten of om eens om tafel te gaan met uw verhuurder. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat u kunt besparen op uw telefoonkosten, televisie, internet en andere zaken. Ook energie is een hot item om snel geld mee te besparen. Vaak krijgt u ook mooie cadeaus als u uw energie bij een andere energie leverancier onderbrengt. Verder zijn er nog de boodschappen die u iedere week doet. Zo ziet u dat er al een aantal mogelijkheden zijn om geld mee te besparen en u kunt er eigenlijk direct mee starten.

Enkele korte tips:

 1. Laten we ingaan op uw woonlasten. U betaalt huur of u heeft een koophuis en betaalt hypotheek. In beide gevallen kunnen er mogelijkheden zijn om geld te besparen, bijvoorbeeld door een afspraak te maken met een hypotheekadviseur en al uw woonlasten op een rij te zetten. Mogelijk kunt u uw hypotheek ergens anders onderbrengen en kunt u daarmee ook geld besparen. Door simpelweg de hypotheek over te sluiten. Hier zijn echter wel kosten mee gemoeid dus laat het altijd goed doorrekenen door een vakkundig persoon.

Uw huurlasten kunt u mogelijk ook verlagen. Misschien kunt u kleine klusjes doen voor de verhuurder aan de woning, waardoor hij bereidt is om uw huurlasten te verlagen. Dit is vaak niet eenvoudig, echter wie niet waagt wie niet wint!

 1. Geld besparen op gas, elektra, televisie(signaal), internet en telefoonkosten is ook vaak een kostenpost waar u eenvoudig geld op kunt besparen. U kunt het internet opgaan om een onderzoek te doen of het goedkoper kan. Vaak is het samenvoegen van losse abonnementen interessant om zo een goed en gezamenlijk aanbod te krijgen van het totaalpakket.
 2. Ook kunt u vaak snel en gemakkelijk geld besparen op uw verzekeringen. Uw verzekeringen kunt u heel eenvoudig doorrekenen op een ‘vergelijkingswebsite’ voor verzekeringen. Er rolt dan automatisch de laagste premie uit. Laat u nog wel even goed informeren over de voorwaarden, alvorens en u de verzekeringen gaat aanpassen.
 3. Voor de boodschappen geldt heel eenvoudig: bonnen knippen! Er zijn wekelijks weer nieuwe aanbiedingen bij veel verschillende supermarkten. Als u hier goed op let dan kunt u iedere week bij de goedkoopste supermarkt (met de beste aanbiedingen) gaan shoppen. Het gaat immers om uw portemonnee en niet om de spaarpunten die u ergens krijgt. Toch?!

Zo ziet u dat u al direct aan de slag kunt om geld te besparen! Succes. In ons volgende blogartikel gaan we nader in op het besparen op uw kosten. Tot snel!

gesponsorde links

250 x 250

Geef een reactie

Hier kunt u een reactie achterlaten. Nieuwe reacties worden eerst door onze redactie gescreend.
Let op: U dient te zijn ingelogd om te kunnen reageren.
 • Geld lenen bij Wehkamp is tegenwoordig mogelijk

  door op 17 maart 2016 - 0 Opmerkingen

  Wehkamp staat al jaren bekend om haar jaarlijks groeiende assortiment aan kleren, vakantiediensten en kortingen op sieraden en horloges. Binnen een aantal jaren is het nu zelfs mogelijk om bij Wehkamp een lening af te sluiten, wie had dat ooit kunnen vermoeden? Tot een bedrag van honderdvijftig euro kun je geld lenen bij Wehkamp. Je […]

 • Kredietverstrekkers zonder BKR-toetsing

  door op 27 juni 2013 - 0 Opmerkingen

  Nederland heeft veel verschillende aanbieders van allerlei soorten leningen kredieten, lang niet elke aanbieder van deze leningen en kredieten is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie, lang niet elke aanbieder kan hierdoor het leenverleden van nieuwe klanten bekijken. De onderneming loopt hierbij het risico dat deze een grote lening verstrekt aan een wanbetaler, deze lening […]

 • Even krap bij kas? Snel een klein bedrag lenen kan!

  door op 8 december 2016 - 3 Opmerkingen

  Je zult het altijd zien. De ene dag besluit je wasmachine ermee op te houden en twee dagen later je pc. Diezelfde dag valt er ook nog eens een brief van de belastingdienst op de mat met een fikse afschrijving. Voor een aantal mensen is dit geen probleem. Maar voor veel mensen komen dit soort […]

 • Vandaag nog geld lenen

  door op 25 februari 2016 - 0 Opmerkingen

  Het kan zomaar gebeuren dat je per direct geld nodig hebt. Is het dan ook mogelijk dat vandaag al het geld wat je lenen wilt, op de bank staat? Ja hoor, dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden die jou de kans geven om echt direct geld te lenen en waar je dus niet nog een […]

 • Nieuwe Website Online

  door op 3 april 2012 - 13 Opmerkingen

  Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover. Met trots presenteren wij de nieuwe website van Particulier Geld Lenen. Veiliger, sneller en overzichtelijker. We hopen jullie middels deze website nog beter van dienst te kunnen zijn. Laat ons weten wat je van de nieuwe website vindt, en laat een berichtje achter!

PGL supporters

Categorieën

Tot €1500,- lenen?

240x400