Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Kies het juiste tijdstip om elektronica aan te kopen

Geld Tips 29 mei 2013

Ongetwijfeld heeft u een mooie smartphone of laptop op het oog.  Daarnaast bezit u wasmachines, keukentoestellen en andere elektronica die u regelmatig vervangt.  Het juiste tijdstip kiezen om deze toestellen aan te schaffen, bespaart u veel geld en levert u extra voordelen op.

Door de economische crisis is de consumptie gedaald en verkopen bedrijver minder producten.  Dit creëert aantrekkelijke opportuniteiten voor u als klant.  Cashbacks, extra accessoires, consumentenacties en scherpere prijzen zijn de remedie om de verkoopcijfers te verbeteren.  Een attente klant bespaart zo moeiteloos 10 tot 30%.

Smartphones, laptops en televisies

Populaire winkelcategorieën zijn de telecom-, computer- en televisie-afdeling.  Tot 60% van de omzet van een elektronicawinkel realiseren de winkels in deze afdelingen.  Geen wonder dat u op deze producten mooie deals krijgt.  De acties variëren van een korting tot dvd-boxen, oortjes, software of een camera.  Bij duurdere televisies krijgt u regelmatig een smartphone gratis.  Wachten op deze acties loont zeker.

Witgoed: onbeperkte acties

De witgoedafdelingen tonen zich ook van hun beste kant om klanten aan te trekken.  Cashbacks tot 200 euro of gratis accessoires komen regelmatig voor.  Bij grotere producten als wasmachines, droogkasten en ijskasten lopen de voordelen op.  Winkels bieden u soms een gratis stofzuiger aan bij aankoop van een mooie ijskast.  Twijfel niet in zo’n situaties en zet in op deze mooie acties.

Het juiste tijdstip, niet enkel tijdens de feestdagen

De aanloop naar de feestdagen zijn belangrijke weken voor de winkels.  Slechte verkopen tijdens deze periode wegen op het resultaat.  Om u aan te zetten bij hen te kopen, bieden zij u verschillende voordelen aan.

Toch moet u niet wachten op de feestdagen om uw producten te kopen.  Tijdens het jaar organiseren winkels ook acties om de verkopen te ondersteunen.  Een concreet voorbeeld: MediaMarkt pakt regelmatig uit met spectaculaire acties waarbij MediaMarkt de BTW betaalt.  Voor u komt dit neer op een besparing van 21% op uw aankoop.  Van een mooie actie gesproken!  Bekijk de folders en flyers die u ontvangt goed, deze acties worden zo aangekondigd.

Gecombineerde kortingen: dubbel voordeel

Twee keer korting ontvangen op één product?  Het is mogelijk!  Fabrikanten organiseren regelmatig acties waarbij zij geld terugstorten na de aankoop.  Bovenop deze actie biedt de winkel deze producten aan, aan een verlaagde prijs.  De gecombineerde besparing loopt zo op tot 40% van de totaalprijs.  Twijfel nooit als u zo’n actie tegenkomt in de winkel of op het internet.

Onderschat uw onderhandelingspositie niet

Bij een grote aankoop onderhandelen klanten zelden over de aankoopprijs.  In andere landen is dit nochtans ingeburgerd.  Trek daarom uw stoute schoenen aan en vraag de verkoper of de prijs bespreekbaar is.

Gebruik uw onderhandelingspositie ook bij grote hoeveelheden.  Groepsaankopen zijn steeds succesvol omdat de producten aangeboden worden aan lage prijzen.  Schrijf u in op relevante websites die groepsaankopen organiseren.  Websites met dagaanbiedingen zijn ook nuttig omdat de kortingen daar ook oplopen tot tientallen procenten.

Ergens een lagere prijs gezien?  Print het af en neem het mee naar de lokale winkel.  Veel winkels zullen u het product verkopen aan dezelfde prijs!

gesponsorde links

250 x 250

Geef een reactie

Wees de eerste die reageert!

Hier kunt u een reactie achterlaten. Nieuwe reacties worden eerst door onze redactie gescreend.
wpDiscuz
 • Geld lenen bij Wehkamp is tegenwoordig mogelijk

  door op 17 maart 2016 - 0 Opmerkingen

  Wehkamp staat al jaren bekend om haar jaarlijks groeiende assortiment aan kleren, vakantiediensten en kortingen op sieraden en horloges. Binnen een aantal jaren is het nu zelfs mogelijk om bij Wehkamp een lening af te sluiten, wie had dat ooit kunnen vermoeden? Tot een bedrag van honderdvijftig euro kun je geld lenen bij Wehkamp. Je […]

 • Kredietverstrekkers zonder BKR-toetsing

  door op 27 juni 2013 - 0 Opmerkingen

  Nederland heeft veel verschillende aanbieders van allerlei soorten leningen kredieten, lang niet elke aanbieder van deze leningen en kredieten is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie, lang niet elke aanbieder kan hierdoor het leenverleden van nieuwe klanten bekijken. De onderneming loopt hierbij het risico dat deze een grote lening verstrekt aan een wanbetaler, deze lening […]

 • Nieuwe Website Online

  door op 3 april 2012 - 13 Opmerkingen

  Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover. Met trots presenteren wij de nieuwe website van Particulier Geld Lenen. Veiliger, sneller en overzichtelijker. We hopen jullie middels deze website nog beter van dienst te kunnen zijn. Laat ons weten wat je van de nieuwe website vindt, en laat een berichtje achter!

 • Vandaag nog geld lenen

  door op 25 februari 2016 - 0 Opmerkingen

  Het kan zomaar gebeuren dat je per direct geld nodig hebt. Is het dan ook mogelijk dat vandaag al het geld wat je lenen wilt, op de bank staat? Ja hoor, dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden die jou de kans geven om echt direct geld te lenen en waar je dus niet nog een […]

 • Creditcard zonder BKR-toetsing

  door op 18 april 2016 - 0 Opmerkingen

  Het is even puzzelen, maar wel mogelijk, het aanvragen van een creditcard zonder BKR-toetsing. Veel creditcardmaatschappijen delen je gegevens automatisch langs het Bureau Krediet Registratie, maar dit geldt niet voor allemaal. Veel bedrijven bieden kredietmogelijkheden zonder dat ze je laten registeren bij het BKR, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld al een tegoed op […]

PGL supporters

Categorieën

Tot €1500,- lenen?

240x400