Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Over carolientje

    • Deze gebruiker is geblokkeerd op onze website. Deze ban kan zijn opgelegd om uiteenlopende redenen, zoals oplichting of ongepaste taal/houding. Het account wordt behouden t.b.v. transparantie.

    • Lid sinds: 27 juli 2014

Advertenties

Ga niet in zee met Maarten K.

Ga niet in zee met Maarten K.. Hij reageert op advertenties hier en heeft dus een account. Voor een lening van 7500 euro betaal je 16500 euro terug. En dan wil hij nog een uurtje intiem met je. **Edit beheerder** Wegens privacy redenen is de volledige naam weggehaald. Mocht u de volledige naam willen weten dan kunt u een privebericht sturen aan Deze gebruiker of PGL support. Graag willen wij u via deze weg er tevens van weerhouden om de volledige naa...

Kijk uit voor Fixdebt

Ik heb vorig jaar juli 25 euro kosten betaald aan Fixdebt voor een lening . Ik zou die met 3 werkdagen ontvangen met een contract. Nooit meer antwoord gekregen op mijn mails. Wel krijg ik iedere maand weer een verzoek om geld over te maken voor een lening. Ik stuur ze dan diverse mails dat ik al lang betaald heb en of ze nu eens met die lening komen. Dan hoor ik weer een tijd niets. Hebben meer mensen deze ervaring? Trap er niet in.

Wie heeft een lening gekregen via Lars Keizer?

Mailt u als u via Lars Keizer bent geholpen.

Fixdebt

Wie heeft een lening gekregen van Fixdebt? Ik hoorde niets meer na betaling van de kosten.

PGL supporters

Populaire Advertenties

  • Nog geen advertenties bekeken.