Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Over Mevrb

    • Lid sinds: 29 juli 2015

Beschrijving

Mevrb's badges

Bekijkt contentContributor

Advertenties

Help!!

Ik zoek met spoed een lening van 4000 euro om een grote schuld in een keer af te betalen. Wie kan mij helpen?

Een idee om elkaar te helpen?

Misschien een idee. Als we nu allemaal in elkaar investeren? Zodat we allemaal op een eerlijke manier worden geholpen. En nee ik ben geen oplichter, ben zelf namelijk ook opgelicht. Dus heeft iemand wat voor iemand over? Laat het mij weten. Dan kunnen wij ons samen sterk maken om onze schulden te betalen.

Grote spoed

Met zeer urgente spoed, zoek ik, moeder van 2 kinderen een lening om mijn huurschuld te kunnen betalen, anders dreigt er binnen een week uitzetting. Wie kan mij alsjeblieft helpen? Geen betalingen vooraf, wie dit wel vraagt, volgt meteen aangifte. Wees gewaarschuwd.. Heb nu nog een week om de uitzetting te voorkomen

Met spoed

Ik zoek met zeer grote spoed een lening van 5000 euro. Om zo een lopende schuld in een keer af te betalen. Het liefst natuurlijk gisteren.. Alleen serieuze aanbiedingen! Het gaat om een uitzetting met 2 kleine kinderen. Ben jij die persoon die ik zoek? Ik hoor het graag van u! Geen betalingen vooraf, vraagt u daar wel om, ik geef u direct aan voor oplichting, u bent gewaarschuwd!!

PGL supporters

Populaire Advertenties

  • Nog geen advertenties bekeken.